İkinci Testleri Pozitif Çıktı

YAŞAM 19.08.2020 - 00:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 40129+ kez okundu.
 

İkinci Testleri Pozitif Çıktı

KAYMAKAM GÜNEY VE BELEDİYE BAŞKANI TAVLI KORONAVİRÜSE YAKALANDI.
  Ünye Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada; Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Kıymetli Ünyeliler, Kaymakamımız Ümit Hüseyin GÜNEY ve Belediye Başkanımız Hüseyin TAVLI’nın korona virüs şüphesiyle yapılan ikinci test sonuçları maalesef pozitif çıkmıştır. Sağlık durumları iyi olup, tedavileri izole ev ortamında sürdürülmektedir. Kaymakamımız, Belediye başkanımız ve tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan şifalar diliyoruz. Bu zorlu süreçte görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm görevlilere kolaylıklar diliyor ve onlara saygı ve teşekkürün en somut göstergesi olarak sizleri bir kez daha alınan tedbirlere gönüllü olarak uymaya davet ediyoruz.”
KAYMAKAM GÜNEY VE BELEDİYE BAŞKANI TAVLI KORONAVİRÜSE YAKALANDI.

 

Ünye Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada;

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kıymetli Ünyeliler, Kaymakamımız Ümit Hüseyin GÜNEY ve Belediye Başkanımız Hüseyin TAVLI’nın korona virüs şüphesiyle yapılan ikinci test sonuçları maalesef pozitif çıkmıştır. Sağlık durumları iyi olup, tedavileri izole ev ortamında sürdürülmektedir. Kaymakamımız, Belediye başkanımız ve tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan şifalar diliyoruz. Bu zorlu süreçte görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm görevlilere kolaylıklar diliyor ve onlara saygı ve teşekkürün en somut göstergesi olarak sizleri bir kez daha alınan tedbirlere gönüllü olarak uymaya davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.