İkinci Bahar Lokalinde sağlık kontrolü

YAŞAM 08.07.2018 - 22:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2130+ kez okundu.
 

İkinci Bahar Lokalinde sağlık kontrolü

Ünye İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, Ünye Belediyesi İkinci Bahar Lokalinde ücretsiz olarak kan şekeri ve tansiyon ölçümleri yapılıp kanser taraması ve Ünye KETEM hakkında bilgi verildi.
Ünye Belediyesi İkinci Bahar Lokali’nde sağlık taraması yapıldı. Ünye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Saliha Yeşilduman, koruyucu halk sağlığı çalışmaları kapsamında, İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık ekiplerince, lokalde olan kişilere sağlık durumlarıyla ilgili ücretsiz kan şekeri ve tansiyon ölçümleri ile kanser taramaları hakkında bilgilendirmeler yapıldığını ifade etti. İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık ekipleri tarafından yapılan tansiyon ve kan şekeri ölçüm değerlerinin takip edilebilmesi için vatandaşların takip kartlarına yazıldı. Tansiyon ve kan şekeri yüksek olan kişilere danışmanlık verilerek gerekli yönlendirmeler yapıldı. Kolon kanseri taraması kapsamında Ünye KETEM görevlisi tarafından kolon kanseri taraması hakkında bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.  
Ünye İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, Ünye Belediyesi İkinci Bahar Lokalinde ücretsiz olarak kan şekeri ve tansiyon ölçümleri yapılıp kanser taraması ve Ünye KETEM hakkında bilgi verildi.

Ünye Belediyesi İkinci Bahar Lokali’nde sağlık taraması yapıldı.

Ünye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Saliha Yeşilduman, koruyucu halk sağlığı çalışmaları kapsamında, İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık ekiplerince, lokalde olan kişilere sağlık durumlarıyla ilgili ücretsiz kan şekeri ve tansiyon ölçümleri ile kanser taramaları hakkında bilgilendirmeler yapıldığını ifade etti.

İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık ekipleri tarafından yapılan tansiyon ve kan şekeri ölçüm değerlerinin takip edilebilmesi için vatandaşların takip kartlarına yazıldı. Tansiyon ve kan şekeri yüksek olan kişilere danışmanlık verilerek gerekli yönlendirmeler yapıldı. Kolon kanseri taraması kapsamında Ünye KETEM görevlisi tarafından kolon kanseri taraması hakkında bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.