İki kardeş 1 hafta arayla koronadan öldü

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.10.2020 - 15:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1547+ kez okundu.
 

İki kardeş 1 hafta arayla koronadan öldü

Fatsa’da geçtiğimiz hafta yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Dursun Mehmet Olgun’un ardından, 1 hafta sonra kardeşi Yusuf Olgun da korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
İlçede kasaplık yapan Dursun Olgun, bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Burada korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine Olgun, Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumunun ağırlaşması üzerine Olgun, yoğun bakım servisine kaldırıldı. Burada entübe bir şekilde tedavisine devam edilen Olgun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 24 Eylül’de yaşam savaşını kaybetti. Bir hafta arayla vefat ettiler Kardeşi ile yakın temasta bulunan Yusuf Olgun’un da korona virüs testi pozitif çıktı. Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Olgun, kardeşinin vefatından 1 hafta sonra hayatını kaybetti.
Fatsa’da geçtiğimiz hafta yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Dursun Mehmet Olgun’un ardından, 1 hafta sonra kardeşi Yusuf Olgun da korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

İlçede kasaplık yapan Dursun Olgun, bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Burada korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine Olgun, Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumunun ağırlaşması üzerine Olgun, yoğun bakım servisine kaldırıldı. Burada entübe bir şekilde tedavisine devam edilen Olgun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 24 Eylül’de yaşam savaşını kaybetti.

Bir hafta arayla vefat ettiler

Kardeşi ile yakın temasta bulunan Yusuf Olgun’un da korona virüs testi pozitif çıktı. Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Olgun, kardeşinin vefatından 1 hafta sonra hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.