İkbal Gürpınar Ünyelilerle buluştu

SANAT 10.06.2018 - 18:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2007+ kez okundu.
 

İkbal Gürpınar Ünyelilerle buluştu

Ünye Belediyesi’nin “7. Ramazan Etkinlikleri” kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda İkbal Gürpınar sahne aldı.
Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda İkbal Gürpınar sahne aldı. Sahneye selamla çıkan Gürpınar, ilk olarak salât ve selam ile programa başladı. Sahnede çeşitli hikâyeler anlatan Gürpınar’a zaman zaman sunucu Hüseyin Toprak şarkılar ve ilahilerle eşlik etti. Toprak’ın sesini çok beğenen İkbal Gürpınar, kendisinin albümü olup olmadığını sordu ve albüm yaparsa tanıtımında yardımcı olacağını söyledi. -“Ünye onun her zaman kalbinde”- Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, gecede yaptığı konuşmada, İkbal Gürpınar’ın Ünye’yi her zaman kalbinde taşıdığını ifade ederek, “İkbal hanım sadece buraya geldiğinde Ünye’de değil aslında, Ünye onun her zaman kalbinde. Kendisine sıkça Ünyeli olup olmadığını soruyorlar. Senede bir, iki gün buraya geliyor ama yılın on iki ayı Ünye’yi kalbinde taşıyor. Biz İstanbul’a gittiğimiz zaman oradaki stantlarımızı ziyaret ediyor. Ünyelilerin ona olan sevgisi de malumdur. Bu sevginin artarak devam etmesini diliyorum” dedi. Konuşma sonrası Başkan Yardımcısı Eren tarafından İkbal Gürpınar’a çiçek, plaket ve bakır tepsi armağan edildi. Program sonrası alanda bulunan kadınlara bir sürpriz yapan Gürpınar, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Ünye Belediyesi standında ‘Kadınsın Korkma’ isimli kitabını imzalayarak hediye etti.      
Ünye Belediyesi’nin “7. Ramazan Etkinlikleri” kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda İkbal Gürpınar sahne aldı.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda İkbal Gürpınar sahne aldı.

Sahneye selamla çıkan Gürpınar, ilk olarak salât ve selam ile programa başladı. Sahnede çeşitli hikâyeler anlatan Gürpınar’a zaman zaman sunucu Hüseyin Toprak şarkılar ve ilahilerle eşlik etti. Toprak’ın sesini çok beğenen İkbal Gürpınar, kendisinin albümü olup olmadığını sordu ve albüm yaparsa tanıtımında yardımcı olacağını söyledi.

-“Ünye onun her zaman kalbinde”-

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, gecede yaptığı konuşmada, İkbal Gürpınar’ın Ünye’yi her zaman kalbinde taşıdığını ifade ederek, “İkbal hanım sadece buraya geldiğinde Ünye’de değil aslında, Ünye onun her zaman kalbinde. Kendisine sıkça Ünyeli olup olmadığını soruyorlar. Senede bir, iki gün buraya geliyor ama yılın on iki ayı Ünye’yi kalbinde taşıyor. Biz İstanbul’a gittiğimiz zaman oradaki stantlarımızı ziyaret ediyor. Ünyelilerin ona olan sevgisi de malumdur. Bu sevginin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Konuşma sonrası Başkan Yardımcısı Eren tarafından İkbal Gürpınar’a çiçek, plaket ve bakır tepsi armağan edildi.

Program sonrası alanda bulunan kadınlara bir sürpriz yapan Gürpınar, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Ünye Belediyesi standında ‘Kadınsın Korkma’ isimli kitabını imzalayarak hediye etti.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.