İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 31.05.2021 - 13:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1909+ kez okundu.
 

İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı yaptığı ayni ve nakdi yardımlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini karşılıyor. Bu kapsamda ekipler, dezavantajlı vatandaşların belirlenmiş ihtiyaçlarını aracısız ailelere ulaştırıyor.       Ekipler tarafından tespiti yapılmış yardıma muhtaç, kimsesiz, engelli vb. bireylerin ev eşyası, giyim, gıda gibi ihtiyaçları hızlı bir şekilde temin ediliyor.       Çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Büyükşehir Belediyesi en son olarak tespitini yapmış olduğu ailelere bebek beşiği, beyaz eşya, koltuk gibi yardımlarda bulundu. İhtiyaçlar ailelerin evlerine bizzat ekipler tarafından götürülerek teslim edildi. Gereksinimleri karşılanan aileler ihtiyaçlarının giderilmesinden dolayı ise memnuniyetlerini dile getirdi.       “ÖNCELİKLİ AMACIMIZ DOĞRU TESPİTLE YARDIMLARIMIZI ULAŞTIRMAK”     Ordu genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçların ayni ve nakdi yardımlarla karşılandığı söyleyen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “İhtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımızın ev eşyası, gıda, giyim, tekerlekli ya da akülü sandalye gibi gereksinimlerinizi karşılıyoruz” dedi.       Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:     “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Bizim için en öncelikli unsur gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenerek doğru tespitle yardımlarımızı ulaştırmak oluyor. Bu kapsamda belirlediğimiz Ordu genelindeki ihtiyaç sahibi bireylerin ihtiyaçlarını ayni ve nakdi yardımlarımızla gidermeye çalışıyoruz. İhtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımızın ev eşyası, gıda, giyim, tekerlekli ya da akülü sandalye gibi gereksinimlerinizi karşılıyoruz. Onların yaşamına dokunmak bizleri işlerimizde daha gayretli kılıyor. Onların mutluluğu bizim için her şeye değiyor. Bundan sonra da yardımlarımızı her gecen gün büyüterek vatandaşlarımıza el uzatmaya devam edeceğiz.”    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı yaptığı ayni ve nakdi yardımlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini karşılıyor. Bu kapsamda ekipler, dezavantajlı vatandaşların belirlenmiş ihtiyaçlarını aracısız ailelere ulaştırıyor.

 

 

 

Ekipler tarafından tespiti yapılmış yardıma muhtaç, kimsesiz, engelli vb. bireylerin ev eşyası, giyim, gıda gibi ihtiyaçları hızlı bir şekilde temin ediliyor.

 

 

 

Çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Büyükşehir Belediyesi en son olarak tespitini yapmış olduğu ailelere bebek beşiği, beyaz eşya, koltuk gibi yardımlarda bulundu. İhtiyaçlar ailelerin evlerine bizzat ekipler tarafından götürülerek teslim edildi. Gereksinimleri karşılanan aileler ihtiyaçlarının giderilmesinden dolayı ise memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

 

“ÖNCELİKLİ AMACIMIZ DOĞRU TESPİTLE YARDIMLARIMIZI ULAŞTIRMAK”

 

 

Ordu genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçların ayni ve nakdi yardımlarla karşılandığı söyleyen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “İhtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımızın ev eşyası, gıda, giyim, tekerlekli ya da akülü sandalye gibi gereksinimlerinizi karşılıyoruz” dedi.

 

 

 

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

 

 

“Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Bizim için en öncelikli unsur gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenerek doğru tespitle yardımlarımızı ulaştırmak oluyor. Bu kapsamda belirlediğimiz Ordu genelindeki ihtiyaç sahibi bireylerin ihtiyaçlarını ayni ve nakdi yardımlarımızla gidermeye çalışıyoruz. İhtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımızın ev eşyası, gıda, giyim, tekerlekli ya da akülü sandalye gibi gereksinimlerinizi karşılıyoruz. Onların yaşamına dokunmak bizleri işlerimizde daha gayretli kılıyor. Onların mutluluğu bizim için her şeye değiyor. Bundan sonra da yardımlarımızı her gecen gün büyüterek vatandaşlarımıza el uzatmaya devam edeceğiz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.