Huzurevi’nde Yaşlılar Haftası Kutlaması

BÖLGE GÜNDEMİ 24.03.2019 - 23:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1604+ kez okundu.
 

Huzurevi’nde Yaşlılar Haftası Kutlaması

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Evde sağlık hizmetleri koordinatörlüğü tarafından Ordu Valiliği Ahmet Cemal Mağden Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyaret kapsamında Huzurevi sakinlerine yaşlı sağlığı ve hijyen konulu eğitim verildi ve sağlık taraması yapıldı.Ziyarette Huzurevi sakinleri tarafından hazırlanmış olan El sanatları sergisi de ziyaret edildi. İl Sağlık Müdürü YANMAZ, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;  “Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmaktadır. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Evde sağlık hizmetleri koordinatörlüğü tarafından Ordu Valiliği Ahmet Cemal Mağden Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında Huzurevi sakinlerine yaşlı sağlığı ve hijyen konulu eğitim verildi ve sağlık taraması yapıldı.Ziyarette Huzurevi sakinleri tarafından hazırlanmış olan El sanatları sergisi de ziyaret edildi.

İl Sağlık Müdürü YANMAZ, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;  “Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmaktadır. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.