Hastanenin Yerini Biz Verelim

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.10.2019 - 10:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1685+ kez okundu.
 

Hastanenin Yerini Biz Verelim

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane yapılması için 300 dönüm araziyi vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ordu'da hastane tartışması devam ediyor. Tıp Fakültesi Hastanesi mi yoksa şehir hastanesi mi yapılacak. Hastane yeri Üniversite kampüs alanı içerisinde mi olacak yoksa Eskipazar'a mı yapılacak. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan Ordu'da acil hastane ihtiyacı olduğunu söyledi. Akdoğan," Üniversite Cumhuriyet yerleşkesinde 300 dönümü araziyi hastane yeri için vermeye hazırız. Yeter ki hastane yapılsın, Ordu'nun sorunu çözülsün." dedi.   BAKANLA GÖRÜŞTÜM Sağlık bakanı Fahrettin koca ile görüştüğünü aktaran Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akdoğan, “Bakanımız bana ne kadar yerimiz olduğunu sordu. Sayın bakanımıza hastane için 300 dönümün üzerinde arazimiz bulunduğunu belirterek, buyurun isterseniz hepsini buyurun alın, dedim. Buradan söylüyorum; devletimizi idare eden irade, devletimizi yöneten irade, nasıl arzu ederse bizim kabulümüzdür. Biz diyoruz ki, Ordu Üniversitesi olarak Ordu’muzun bu mekanını, Ordumuzun, milletimizin hastane ihtiyacının mekan anlamında karşılanması için devletimizi idare eden irade, en başta da muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi arzu ederlerse arazi buradadır, istedikleri şekilde hastaneyi yapabilirler. Takdir ve karar onlara aittir. Ben buranın rektörü olarak milletimizin ve Ordumuzun sorunlarını çözmek noktasında elimden gelen gayreti göstermek ve onlara yardımcı olmak niyetinde ve durumundayım.” GİRESUN’A DA HİTAP EDER Söz konusu arazinin hastane için çok elverişli bir durumda, Ordu ve Giresun illerine hitap edebilecek bir uzaklıkta ve konumda olduğunu da belirten Rektör Akdoğan, en önemlisinin de yıllar sonra da genişleme imkanına sahip olduğunu söyledi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane yapılması için 300 dönüm araziyi vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ordu'da hastane tartışması devam ediyor. Tıp Fakültesi Hastanesi mi yoksa şehir hastanesi mi yapılacak. Hastane yeri Üniversite kampüs alanı içerisinde mi olacak yoksa Eskipazar'a mı yapılacak. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan Ordu'da acil hastane ihtiyacı olduğunu söyledi. Akdoğan," Üniversite Cumhuriyet yerleşkesinde 300 dönümü araziyi hastane yeri için vermeye hazırız. Yeter ki hastane yapılsın, Ordu'nun sorunu çözülsün." dedi.

 

BAKANLA GÖRÜŞTÜM

Sağlık bakanı Fahrettin koca ile görüştüğünü aktaran Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akdoğan, “Bakanımız bana ne kadar yerimiz olduğunu sordu. Sayın bakanımıza hastane için 300 dönümün üzerinde arazimiz bulunduğunu belirterek, buyurun isterseniz hepsini buyurun alın, dedim. Buradan söylüyorum; devletimizi idare eden irade, devletimizi yöneten irade, nasıl arzu ederse bizim kabulümüzdür. Biz diyoruz ki, Ordu Üniversitesi olarak Ordu’muzun bu mekanını, Ordumuzun, milletimizin hastane ihtiyacının mekan anlamında karşılanması için devletimizi idare eden irade, en başta da muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi arzu ederlerse arazi buradadır, istedikleri şekilde hastaneyi yapabilirler. Takdir ve karar onlara aittir. Ben buranın rektörü olarak milletimizin ve Ordumuzun sorunlarını çözmek noktasında elimden gelen gayreti göstermek ve onlara yardımcı olmak niyetinde ve durumundayım.”

GİRESUN’A DA HİTAP EDER

Söz konusu arazinin hastane için çok elverişli bir durumda, Ordu ve Giresun illerine hitap edebilecek bir uzaklıkta ve konumda olduğunu da belirten Rektör Akdoğan, en önemlisinin de yıllar sonra da genişleme imkanına sahip olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.