Hastane İhaleye Çıkıyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.11.2019 - 22:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1243+ kez okundu.
 

Hastane İhaleye Çıkıyor

Proje ihalesine çıkılan 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi’nin 6 Aralık’ta ihale edileceği öğrenildi. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz netleşmediği bildirildi.
ŞEHİR HASTANESİ İHALE İLANI EKAP’TA YAYINLANDI Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın şehir hastanelerinin artık Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine ‘genel bütçe kaynaklarıyla’ yapılacağını belirtmesinin ardından Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili ihale süreci başladı. KÖİ ile yapılması planlanmasına karşın Ekim ayında ihalesi iptal edilen Ordu Şehir Hastanesi’nin ‘Uygulama Projelerinin ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması, Danışmanlık Hizmet Alımı İşi’ için ihale tarihleri belli oldu. Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yayınlanan bilgiye göre 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale yapılacak. 216 BİN METREKARELİK KAPALI ALANDA YAPILACAK ‘Ordu 900 Yataklı Şehir Hastanesi (Statik İzolatörlü) Uygulama Projelerinin ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi’ adı altında ihalesi yapılacak olan Ordu Şehir Hastanesi’nin yaklaşık 216 bin metrekarelik kapalı alanda yapılacağı belirtildi. Buna göre; 17 Ekim’de tamamlanan ön yeterlilik başvurusunda kriterleri uygun olan firmaların ihaleye davet mektubu gönderilmek suretiyle teklif vermeleri istenecek. Verilen tekliflerin değerlendirilmesinin ardından ihaleyi alan firma zemin etüt çalışmalarını ve hastanenin projesini hazırlayacak.
Proje ihalesine çıkılan 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi’nin 6 Aralık’ta ihale edileceği öğrenildi. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz netleşmediği bildirildi.

ŞEHİR HASTANESİ İHALE İLANI EKAP’TA YAYINLANDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın şehir hastanelerinin artık Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine ‘genel bütçe kaynaklarıyla’ yapılacağını belirtmesinin ardından Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili ihale süreci başladı. KÖİ ile yapılması planlanmasına karşın Ekim ayında ihalesi iptal edilen Ordu Şehir Hastanesi’nin ‘Uygulama Projelerinin ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması, Danışmanlık Hizmet Alımı İşi’ için ihale tarihleri belli oldu. Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yayınlanan bilgiye göre 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale yapılacak.

216 BİN METREKARELİK KAPALI ALANDA YAPILACAK

‘Ordu 900 Yataklı Şehir Hastanesi (Statik İzolatörlü) Uygulama Projelerinin ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi’ adı altında ihalesi yapılacak olan Ordu Şehir Hastanesi’nin yaklaşık 216 bin metrekarelik kapalı alanda yapılacağı belirtildi. Buna göre; 17 Ekim’de tamamlanan ön yeterlilik başvurusunda kriterleri uygun olan firmaların ihaleye davet mektubu gönderilmek suretiyle teklif vermeleri istenecek. Verilen tekliflerin değerlendirilmesinin ardından ihaleyi alan firma zemin etüt çalışmalarını ve hastanenin projesini hazırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.