Hastaları Unutmadılar

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 25.08.2018 - 10:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1570+ kez okundu.
 

Hastaları Unutmadılar

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan başkanlar, hastalarla bir araya geldi.
Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özkan Yazıcı ve Uzman Gökhan Zengin kurban bayramında hastaneleri ziyaret etti. Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi ve Ordu Devlet Hastanesinde hastaları ve çalışanları ziyaret eden Başkanlar, hasta ve çalışanların bayramlarını tebrik ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalar ve yakınları ise ziyaretlerinden dolayı başkanlara teşekkür ettiler.         
Ordu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan başkanlar, hastalarla bir araya geldi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özkan Yazıcı ve Uzman Gökhan Zengin kurban bayramında hastaneleri ziyaret etti.

Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi ve Ordu Devlet Hastanesinde hastaları ve çalışanları ziyaret eden Başkanlar, hasta ve çalışanların bayramlarını tebrik ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastalar ve yakınları ise ziyaretlerinden dolayı başkanlara teşekkür ettiler.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.