Hasan Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

YAŞAM 23.05.2021 - 16:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1587+ kez okundu.
 

Hasan Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yıldız düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Ünye Meslek Yüksekokulu önünde gerçekleştirilen cenaze törenine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, akademik ve idari personel ile ailesi ve yakınları katıldı. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan törende gerçekleştirdiği konuşmasında “Doğmak, yaşamak ve ölmek Allah’ın mutlak bir gerçeğidir. Bizler inanan bir toplumuz, Allah’a ve ahirete inanamaktayız. Kur’an-ı Kerim’de de ifade edildiği üzere her canlı bir gün ölümü tadacaktır, dünya fani ahiret bakidir. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yıldız hocamız deneyim ve tecrübesiyle, olgunluğuyla, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlılığıyla Üniversitemizin örnek bir şahsiyetiydi. Ne mutlu ki ardında kendini hayırla yad edecek pek çok öğrenci ve dost bıraktı. Kendisine Allah-u Teala’dan rahmet yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi. ODÜ Basın  
Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yıldız düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Ünye Meslek Yüksekokulu önünde gerçekleştirilen cenaze törenine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, akademik ve idari personel ile ailesi ve yakınları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan törende gerçekleştirdiği konuşmasında “Doğmak, yaşamak ve ölmek Allah’ın mutlak bir gerçeğidir. Bizler inanan bir toplumuz, Allah’a ve ahirete inanamaktayız. Kur’an-ı Kerim’de de ifade edildiği üzere her canlı bir gün ölümü tadacaktır, dünya fani ahiret bakidir. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yıldız hocamız deneyim ve tecrübesiyle, olgunluğuyla, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlılığıyla Üniversitemizin örnek bir şahsiyetiydi. Ne mutlu ki ardında kendini hayırla yad edecek pek çok öğrenci ve dost bıraktı. Kendisine Allah-u Teala’dan rahmet yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

ODÜ Basın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.