Hamarat'ın dayısı dualarla uğurlandı

YAŞAM (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 27.05.2019 - 11:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1568+ kez okundu.
 

Hamarat'ın dayısı dualarla uğurlandı

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hamarat'ın dayısı Kadir Efiloğlu son yolculuğuna uğurlandı.
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat’ın Dayısı Kadir Efiloğlu Ünye Yenikent Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla uğurlandı. AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hamarat'ın vefat eden dayısı Kadir Efiloğlu'nun cenaze namazına Vali Seddar Yavuz da katılarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. 
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hamarat'ın dayısı Kadir Efiloğlu son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat’ın Dayısı Kadir Efiloğlu Ünye Yenikent Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla uğurlandı.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hamarat'ın vefat eden dayısı Kadir Efiloğlu'nun cenaze namazına Vali Seddar Yavuz da katılarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.