Halil Kulaksız Şiran'da toprağa verildi

BÖLGE GÜNDEMİ 09.07.2019 - 13:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2766+ kez okundu.
 

Halil Kulaksız Şiran'da toprağa verildi

Aslen Gümüşhaneli olan ve 40 yılı aşkın süredir Ünye’de iş hayatını sürdüren ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Halil Kulaksız memleketi Şiran'da toprağa verildi.
İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Halil Kulaksız’ın naaşı doğum yeri olan Gümüşhane’nin Şiran İlçesi Yukarı Kulaca Köyü’ne götürüldü. Kulaksız; 5 Temmuz 2019 cuma günü ikindi namazına müteakiben evinin önünde yapılan helalleşmenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanına defnedildi. Cenaze törenine eş, dost, akraba ve köylüleri ile birlikte Şiran merkez ve köylerinden yoğun bir kalabalık iştirak etti. Ayrıca Şiran Belediye Başkan Şiran Kaymakamı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye ve Ordu’dan da çok sayıda seveni cenaze törenine katıldı.
Aslen Gümüşhaneli olan ve 40 yılı aşkın süredir Ünye’de iş hayatını sürdüren ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Halil Kulaksız memleketi Şiran'da toprağa verildi.

İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Halil Kulaksız’ın naaşı doğum yeri olan Gümüşhane’nin Şiran İlçesi Yukarı Kulaca Köyü’ne götürüldü. Kulaksız; 5 Temmuz 2019 cuma günü ikindi namazına müteakiben evinin önünde yapılan helalleşmenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine eş, dost, akraba ve köylüleri ile birlikte Şiran merkez ve köylerinden yoğun bir kalabalık iştirak etti. Ayrıca Şiran Belediye Başkan Şiran Kaymakamı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye ve Ordu’dan da çok sayıda seveni cenaze törenine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.