Hainler Aranıyor

ASAYİŞ 10.07.2018 - 22:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1648+ kez okundu.
 

Hainler Aranıyor

Giresun'daki kanlı eylemi gerçekleştiren ve 1 Askerimizi şehid eden Teröristler her yerde aranıyor.
Giresun’un  Güce ilçesi kırsalında bir askerin PKK’lı teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından başlatılan operasyonlar sürüyor. Bu kapsam da bugün ajanslara ve medya kuruluşlarına düşen ve PKK’nın Karadeniz yapılanmasının başını çektiği 3 teröristin resimleri dağıtıldı. Bu 3 kişi ve beraberindeki hainler için vatandaşların duyarlı olmaları ve görülmeleri halinde 155 ve 156 numaralı telefonlara ihbarda bulunmaları isteniliyor.. Hainlere Karadeniz Cehennem Olmuştu! Daha önce de Karadeniz’de yapılanmaya giden PKK’lı hainler her seferinde bu girişimlerinde başarısız olmuşlar ve etkisiz hale getirilmişlerdi..  
Giresun'daki kanlı eylemi gerçekleştiren ve 1 Askerimizi şehid eden Teröristler her yerde aranıyor.

Giresun’un  Güce ilçesi kırsalında bir askerin PKK’lı teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından başlatılan operasyonlar sürüyor. Bu kapsam da bugün ajanslara ve medya kuruluşlarına düşen ve PKK’nın Karadeniz yapılanmasının başını çektiği 3 teröristin resimleri dağıtıldı. Bu 3 kişi ve beraberindeki hainler için vatandaşların duyarlı olmaları ve görülmeleri halinde 155 ve 156 numaralı telefonlara ihbarda bulunmaları isteniliyor..

Hainlere Karadeniz Cehennem Olmuştu!

Daha önce de Karadeniz’de yapılanmaya giden PKK’lı hainler her seferinde bu girişimlerinde başarısız olmuşlar ve etkisiz hale getirilmişlerdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.