Güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 31.12.2018 - 20:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2043+ kez okundu.
 

Güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı

Ordu Valiliği yeni yılın huzur ve güvenli geçmesi için üst düzeyde güvenlik önlemi aldı. Bu gece il genelinde bin 585 güvenlik görevlisi görevinin başında olacak.
Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı; Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yeni yıla girmelerini temin etmek amacıyla Valiliğimizce gerekli tedbirler alınmıştır.  Yılbaşı gecesi ilimiz genelinde; 159’u emniyet, 142’si jandarma olmak üzere toplam 301 ekipten oluşan 644 emniyet, 941 jandarma olmak üzere toplam 1.585 güvenlik görevlisi, asayişi, huzur ve sükûnu sağlamak üzere görev yapacaktır.  Ayrıca, 67’si emniyet, 17’si jandarma olmak üzere toplam 84 trafik ekibi, trafik hizmetlerini sağlamak üzere görev yapacaktır.Diğer taraftan, sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi için başta devlet hastanelerimiz olmak üzere tüm resmi ve özel sağlık kurumlarında yeterli sayıda personel görevlendirilmesi yapılmıştır. İtfaiye teşkilatımız da kendi içerisinde gerekli tedbirleri en üst seviyede almış bulunmaktadır.
Ordu Valiliği yeni yılın huzur ve güvenli geçmesi için üst düzeyde güvenlik önlemi aldı. Bu gece il genelinde bin 585 güvenlik görevlisi görevinin başında olacak.

Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı;

Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yeni yıla girmelerini temin etmek amacıyla Valiliğimizce gerekli tedbirler alınmıştır.

 Yılbaşı gecesi ilimiz genelinde; 159’u emniyet, 142’si jandarma olmak üzere toplam 301 ekipten oluşan 644 emniyet, 941 jandarma olmak üzere toplam 1.585 güvenlik görevlisi, asayişi, huzur ve sükûnu sağlamak üzere görev yapacaktır.  Ayrıca, 67’si emniyet, 17’si jandarma olmak üzere toplam 84 trafik ekibi, trafik hizmetlerini sağlamak üzere görev yapacaktır.Diğer taraftan, sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi için başta devlet hastanelerimiz olmak üzere tüm resmi ve özel sağlık kurumlarında yeterli sayıda personel görevlendirilmesi yapılmıştır.

İtfaiye teşkilatımız da kendi içerisinde gerekli tedbirleri en üst seviyede almış bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.