Güvenlik Güçleri Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

ASAYİŞ 01.05.2021 - 01:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2427+ kez okundu.
 

Güvenlik Güçleri Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

Emniyet Güçleri tarafından yapılanoperasyonlarda 7 kişi tutuklandı.
20/04/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınan 20 şüpheli şahsın ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda (7) gram Esrar, (5) adet Ecstasy hap ile (1) adet ruhsatsız tabanca ile (50) adet 9X19mm çaplı dolu fişek ele geçirilmiştir. İfadeleri alındıktan sonra (9) şüpheli şahıs serbest bırakılmış olup; işlemleri tamamlanarak adli mercilere sevk edilen 11’ Şüpheliden 7’ si tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.               20/04/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İlimiz Uygulama Noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ile (1) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; araç içerisinde bulunan (3) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.               22/04/2021 tarihinde Mesudiye İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde bulunan şüpheli (2) şahsın üzerlerinde yapılan aramada (1)gram Metamfetamin ile (2) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.                  Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Emniyet Güçleri tarafından yapılanoperasyonlarda 7 kişi tutuklandı.

20/04/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınan 20 şüpheli şahsın ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda (7) gram Esrar, (5) adet Ecstasy hap ile (1) adet ruhsatsız tabanca ile (50) adet 9X19mm çaplı dolu fişek ele geçirilmiştir. İfadeleri alındıktan sonra (9) şüpheli şahıs serbest bırakılmış olup; işlemleri tamamlanarak adli mercilere sevk edilen 11’ Şüpheliden 7’ si tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 

            20/04/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İlimiz Uygulama Noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ile (1) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; araç içerisinde bulunan (3) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 

            22/04/2021 tarihinde Mesudiye İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde bulunan şüpheli (2) şahsın üzerlerinde yapılan aramada (1)gram Metamfetamin ile (2) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

 

 

           Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.