Güler; Ünye'yi ayağa kaldırmaya geliyoruz

SİYASET 27.03.2019 - 13:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1884+ kez okundu.
 

Güler; Ünye'yi ayağa kaldırmaya geliyoruz

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler; bilgi birikimi ve tecrübesini Ordu Büyükşehir'de kullanmak üzere yola çıktığını belirterek; "Ben Ordu'ya bir şey olmaya değil, çok şey yapmaya geldim” dedi.
Ünye Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Güler, buradaki sorunlara dikkat çekerek, yeni dönemde bu sorunların hiç bir kalmayacak. Çünkü biz bir şey olmaya değil, çok şey yapmaya, Ünye'yi ayağa kaldırmaya geliyoruz." dedi. Ünye OSB ve Konteynır Limanı'nın bu dönemde biteceğini ifade eden Hilmi Güler, böylelikle binlerce işsize iş kapısı imkanı doğacağını, insanların iş için gurbet ellere gitmekten kurtulacağını söyledi. Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşçı, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte Ünye'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle buluşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler, buradan Ünye Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Sanayi Sitesi girişinde büyük ilgi ve destekle karşılanan Güler, "Ünye Sanayi Sitesi'nin sorunlarını ilgili yer ve makamlara taşıdığınızı ancak bir sonuç alamadığınızı biliyorum. Yeni dönemde bu sorunların hiç birisi kalmayacak. Çünkü biz iş yapmaya geliyoruz, çalışmaya geliyoruz, Ünye'yi ayağa kaldırmaya geliyoruz" dedi. -“Hak ettiği hizmetleri alacak”- Ünye'nin büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkat çeken Hilmi Güler; "Ünye tarihiyle, kültürüyle, doğal ve tarihi güzellik ve zenginlikleriyle öne çıkan, büyüyen, gelişen, benim de baba ocağım olan bir şehir. Daha çok hizmeti, büyümeyi ve gelişmeyi hak ediyor. Bunu hem Ünye hak ediyor hem de Ünyeliler hak ediyor. Önümüzdeki dönemde Ünye'nin ne sorunu varsa, giderilecek. Ne eksiği varsa, giderilecek. Hak ettiği, alması gereken tüm hizmetleri alacak. -“OSB ve Liman önceliğimiz olacak”-   Ünye'de ekonomiye önemli katkı yapacak ve işsize iş kapısı olacak Ünye Organize Sanayi Bölgesi ve konteynır limanının bu dönemde biteceğine dikkat çeken AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler; "Ekonomiye katkı yapacak yatırımlar yapmamız gerekiyor. İşsize istihdam oluşturacak yatırımlar yapmamız gerekiyor. Bu kapsamda Ünye Organize Sanayi Bölgesi'nin devam eden çalışmalarını hızlandırıp kısa zamanda bitireceğiz. Bu çok uzamış bir çalışma, 'artık yeter' diyoruz. Aynı şekilde Ünye Konteynır Limanı da çok önemli. Hem Ünye için, hem bölge için, hem de ülke ekonomisi için çok önemli. Bu çalışmayı hemen başlatmalı, bu dönemde bitirmeli ve hizmete açmalıyız. Ünye OSB ve Konteynır Limanı hizmete girdiğinde binlerce işsize iş kapısı olacak. İşsizlerimizin yüzü gülecek. İnsanlarımız burada doyacak, iş için gurbet ellere gitmek zorunda kalmayacaklar." dedi.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler; bilgi birikimi ve tecrübesini Ordu Büyükşehir'de kullanmak üzere yola çıktığını belirterek; "Ben Ordu'ya bir şey olmaya değil, çok şey yapmaya geldim” dedi.

Ünye Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Güler, buradaki sorunlara dikkat çekerek, yeni dönemde bu sorunların hiç bir kalmayacak. Çünkü biz bir şey olmaya değil, çok şey yapmaya, Ünye'yi ayağa kaldırmaya geliyoruz." dedi.

Ünye OSB ve Konteynır Limanı'nın bu dönemde biteceğini ifade eden Hilmi Güler, böylelikle binlerce işsize iş kapısı imkanı doğacağını, insanların iş için gurbet ellere gitmekten kurtulacağını söyledi.

Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşçı, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte Ünye'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle buluşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler, buradan Ünye Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

Sanayi Sitesi girişinde büyük ilgi ve destekle karşılanan Güler, "Ünye Sanayi Sitesi'nin sorunlarını ilgili yer ve makamlara taşıdığınızı ancak bir sonuç alamadığınızı biliyorum. Yeni dönemde bu sorunların hiç birisi kalmayacak. Çünkü biz iş yapmaya geliyoruz, çalışmaya geliyoruz, Ünye'yi ayağa kaldırmaya geliyoruz" dedi.

-“Hak ettiği hizmetleri alacak”-

Ünye'nin büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkat çeken Hilmi Güler; "Ünye tarihiyle, kültürüyle, doğal ve tarihi güzellik ve zenginlikleriyle öne çıkan, büyüyen, gelişen, benim de baba ocağım olan bir şehir. Daha çok hizmeti, büyümeyi ve gelişmeyi hak ediyor. Bunu hem Ünye hak ediyor hem de Ünyeliler hak ediyor. Önümüzdeki dönemde Ünye'nin ne sorunu varsa, giderilecek. Ne eksiği varsa, giderilecek. Hak ettiği, alması gereken tüm hizmetleri alacak.

-“OSB ve Liman önceliğimiz olacak”-

 

Ünye'de ekonomiye önemli katkı yapacak ve işsize iş kapısı olacak Ünye Organize Sanayi Bölgesi ve konteynır limanının bu dönemde biteceğine dikkat çeken AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler; "Ekonomiye katkı yapacak yatırımlar yapmamız gerekiyor. İşsize istihdam oluşturacak yatırımlar yapmamız gerekiyor. Bu kapsamda Ünye Organize Sanayi Bölgesi'nin devam eden çalışmalarını hızlandırıp kısa zamanda bitireceğiz. Bu çok uzamış bir çalışma, 'artık yeter' diyoruz. Aynı şekilde Ünye Konteynır Limanı da çok önemli. Hem Ünye için, hem bölge için, hem de ülke ekonomisi için çok önemli. Bu çalışmayı hemen başlatmalı, bu dönemde bitirmeli ve hizmete açmalıyız. Ünye OSB ve Konteynır Limanı hizmete girdiğinde binlerce işsize iş kapısı olacak. İşsizlerimizin yüzü gülecek. İnsanlarımız burada doyacak, iş için gurbet ellere gitmek zorunda kalmayacaklar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.