Güler, limanda Ünye Port incelemesi yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ 23.07.2019 - 09:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1256+ kez okundu.
 

Güler, limanda Ünye Port incelemesi yaptı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun geleceği için çok önemli gördüğü Ünye limanına hafta sonunda inceleme ziyareti gerçekleştirdi.
Güler, “Ünye Port Karadeniz’de etkili ve stratejik büyük bir konteyner limanı olacak. Bu liman, Karadeniz’de kıyısı olan ülkelere, Türk Cumhuriyetlerine hatta oradan Uzak Doğu’ya entegre hizmet verecek. Türkiye’yi tüm Karadeniz’de lider konuma getirecek büyük bir yatırım olacak. “dedi Ünye Port Limanı’nın  ilk etapta fizibilite raporlarının hazırlanması için hafta sonu Ünye’ye gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Büyükşehir bürokratlarıyla limanda incelemelerde bulundu. Karadeniz ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere hizmet... Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘Ünye Port'u Ordumuzun geleceği için çok önemli görüyoruz. Buraya yapılacak  konteyner limanının gelecekte tüm Karadeniz Bölgesini etkileyen, Türk Cumhuriyetlerine de hizmet verecek bir yatırım olacağını söyledi. Stratejik bir liman...   Karadeniz Bölgesi’nde 10 yıl içinde dikkate değer gelişmelerin olacağına işaret eden Güler, “Ünye Port Karadeniz’de etkili ve stratejik büyük bir konteyner limanı olacak. Bu liman, Karadeniz’de kıyısı olan ülkelere, Türk Cumhuriyetlerine hatta oradan Uzak Doğu’ya entegre olacak. Türkiye’yi tüm Karadeniz’de lider konuma getirecek büyük bir yatırım olacak. “dedi
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun geleceği için çok önemli gördüğü Ünye limanına hafta sonunda inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Güler, “Ünye Port Karadeniz’de etkili ve stratejik büyük bir konteyner limanı olacak. Bu liman, Karadeniz’de kıyısı olan ülkelere, Türk Cumhuriyetlerine hatta oradan Uzak Doğu’ya entegre hizmet verecek. Türkiye’yi tüm Karadeniz’de lider konuma getirecek büyük bir yatırım olacak. “dedi

Ünye Port Limanı’nın  ilk etapta fizibilite raporlarının hazırlanması için hafta sonu Ünye’ye gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Büyükşehir bürokratlarıyla limanda incelemelerde bulundu.

Karadeniz ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere hizmet...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘Ünye Port'u Ordumuzun geleceği için çok önemli görüyoruz. Buraya yapılacak  konteyner limanının gelecekte tüm Karadeniz Bölgesini etkileyen, Türk Cumhuriyetlerine de hizmet verecek bir yatırım olacağını söyledi.

Stratejik bir liman...

 

Karadeniz Bölgesi’nde 10 yıl içinde dikkate değer gelişmelerin olacağına işaret eden Güler, “Ünye Port Karadeniz’de etkili ve stratejik büyük bir konteyner limanı olacak. Bu liman, Karadeniz’de kıyısı olan ülkelere, Türk Cumhuriyetlerine hatta oradan Uzak Doğu’ya entegre olacak. Türkiye’yi tüm Karadeniz’de lider konuma getirecek büyük bir yatırım olacak. “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.