Güler’i Taklit Ediyor Diye Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.10.2020 - 22:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2165+ kez okundu.
 

Güler’i Taklit Ediyor Diye Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Trabzon basını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’i taklit edip sloganlarını kullanmakla eleştirdi.
Trabzon’da yayın yapan Günebakış’ın haberi özetle şöyle: Paylaşımlarıyla Alay Konusu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye’de Tİ’ye alınan bir Belediye Başkanı konumuna geldi. Proje üretemeyen ve sosyal medya paylaşımlarıyla algı yaparak Trabzon’u yönetmek isteyen Zorluoğlu’nun paylaşımları sosyal medya takipçilerinin ve hatta farklı belediyelerin alay konusu haline geldi. NASIL BAŞLADI NASIL BİTTİ?                                                                          Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde projesi hazırlanıp ödeneği yine o dönemde çıkartılan Meydan Parkı ve çevresinin sağlıklaştırılması projesinin tamamlanmasından ötürü sosyal medya paylaşımı yapan Başkan Zorluoğlu, “Nasıl başladı nasıl bitti?” başlığıyla iki fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardan biri gece diğeri gündüz çekimiydi. Paylaşım binlerce yorum aldı. Fındıklı ve Datça Dalga Geçti Yorumlarla alay konusu edilen Büyükşehir Belediye Başkanı’nın paylaşımıyla Rize Fındıklı Belediyesi de dalga geçti. Fındıklı Belediyesi resmi hesabından paylaşımın altına “Tebrikler sabah olmuş.” yorumu yaptı. Muğla’nın Datça Belediyesi ise çizilmiş bir karikatür üzerinden Trabzon Büyükşehir Belediyesini Ti’ye aldı. ORDU’YU TAKLİT EDİYOR Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güner’in paylaştığı sloganı kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, yine tepkiyle karşılandı. Taklitçi anlayışa tepki gösteren Erkan isimli bir kullanıcı “Meydan’ı baştan aşağı griye boyadınız. Nereye baksak hepsi aynı bina. Neden halka sormazsınız? Bir de güzelmiş gibi paylaşıyorsunuz.” dedi. Daha önce Ordu Belediyesinin paylaştığı sloganı kulllanan Büyükşehir Belediyesine Erkan isimli bir kullanıcı tepki gösterdi. Kullanıcı Hilmi Güner’in daha önce aynı slognla yaptığı paylaşımın fotosunu koyarak, “sürekli aynı şehirleri örnek göstermekten bıktık. Meydan’ı baştan aşağı griye boyadınız. Nereye baksak sanki hepsi aynı bina. Neden halka sormazsınız. Birde paylaşıyorsunuz güzelmiş gibi” yorumunu yaptı.
Trabzon basını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’i taklit edip sloganlarını kullanmakla eleştirdi.

Trabzon’da yayın yapan Günebakış’ın haberi özetle şöyle: Paylaşımlarıyla Alay Konusu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye’de Tİ’ye alınan bir Belediye Başkanı konumuna geldi. Proje üretemeyen ve sosyal medya paylaşımlarıyla algı yaparak Trabzon’u yönetmek isteyen Zorluoğlu’nun paylaşımları sosyal medya takipçilerinin ve hatta farklı belediyelerin alay konusu haline geldi.

NASIL BAŞLADI NASIL BİTTİ?                                                                         

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde projesi hazırlanıp ödeneği yine o dönemde çıkartılan Meydan Parkı ve çevresinin sağlıklaştırılması projesinin tamamlanmasından ötürü sosyal medya paylaşımı yapan Başkan Zorluoğlu, “Nasıl başladı nasıl bitti?” başlığıyla iki fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardan biri gece diğeri gündüz çekimiydi. Paylaşım binlerce yorum aldı. Fındıklı ve Datça Dalga Geçti Yorumlarla alay konusu edilen Büyükşehir Belediye Başkanı’nın paylaşımıyla Rize Fındıklı Belediyesi de dalga geçti. Fındıklı Belediyesi resmi hesabından paylaşımın altına “Tebrikler sabah olmuş.” yorumu yaptı. Muğla’nın Datça Belediyesi ise çizilmiş bir karikatür üzerinden Trabzon Büyükşehir Belediyesini Ti’ye aldı.

ORDU’YU TAKLİT EDİYOR

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güner’in paylaştığı sloganı kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, yine tepkiyle karşılandı. Taklitçi anlayışa tepki gösteren Erkan isimli bir kullanıcı “Meydan’ı baştan aşağı griye boyadınız. Nereye baksak hepsi aynı bina. Neden halka sormazsınız? Bir de güzelmiş gibi paylaşıyorsunuz.” dedi.

Daha önce Ordu Belediyesinin paylaştığı sloganı kulllanan Büyükşehir Belediyesine Erkan isimli bir kullanıcı tepki gösterdi. Kullanıcı Hilmi Güner’in daha önce aynı slognla yaptığı paylaşımın fotosunu koyarak, “sürekli aynı şehirleri örnek göstermekten bıktık. Meydan’ı baştan aşağı griye boyadınız. Nereye baksak sanki hepsi aynı bina. Neden halka sormazsınız. Birde paylaşıyorsunuz güzelmiş gibi” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.