Güler: Gönülleri kazanmamız gerekiyor

SİYASET 04.04.2019 - 22:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2368+ kez okundu.
 

Güler: Gönülleri kazanmamız gerekiyor

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için onların da gönüllerini kazanmamız gerekir” dedi.
Kendisine  oy vermeyenlerinde Başkanı olacağına işaret eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için onların da gönüllerini kazanmamız gerekir” dedi. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Hilmi Güler, seçim sonuçlarını değerlendirdiği konuşmasında; "Kendisine  oy vermeyenlerinde Başkanı olacağına işaret eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için onların da gönüllerini kazanmamız gerekir” dedi. Güler; Ordu’nun önemli bir şehir olduğunu ve bundan sonraki süreçte daha güzel bir yönetim yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Bunun için Allah nasip ederse ben herkesin başkanı olacağım. Oy verseler de vermeseler de herkesin başımızın üstünde yeri var. Ordu’yu güzelleştirmek için hareket edeceğiz. Çünkü bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için gayet ağırbaşlı ve mütevazi hareketimizle devam edelim. Onların gönüllerini kırmayalım. Mademki gönül belediyeciliği yapıyoruz, gönül belediyeciliği iddiasıyla ortaya çıktık, onların da gönüllerini kazanmamız lazım. Bu bakımdan onlara da başarılar diliyorum” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.   “Biz kazandık ama kazanmayanların da hakkını gözetmemiz lazım” diyen Güler, “Kazanan Ordu olacak, hepimiz olacak. Çocuklarımız, torunlarımız, Türkiye olacak. İnşallah daha güzel günlerde hep beraber olacağız” şeklinde konuştu. 
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için onların da gönüllerini kazanmamız gerekir” dedi.

Kendisine  oy vermeyenlerinde Başkanı olacağına işaret eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için onların da gönüllerini kazanmamız gerekir” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Hilmi Güler, seçim sonuçlarını değerlendirdiği konuşmasında; "Kendisine  oy vermeyenlerinde Başkanı olacağına işaret eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için onların da gönüllerini kazanmamız gerekir” dedi.

Güler; Ordu’nun önemli bir şehir olduğunu ve bundan sonraki süreçte daha güzel bir yönetim yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Bunun için Allah nasip ederse ben herkesin başkanı olacağım. Oy verseler de vermeseler de herkesin başımızın üstünde yeri var. Ordu’yu güzelleştirmek için hareket edeceğiz. Çünkü bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için gayet ağırbaşlı ve mütevazi hareketimizle devam edelim. Onların gönüllerini kırmayalım. Mademki gönül belediyeciliği yapıyoruz, gönül belediyeciliği iddiasıyla ortaya çıktık, onların da gönüllerini kazanmamız lazım. Bu bakımdan onlara da başarılar diliyorum” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

“Biz kazandık ama kazanmayanların da hakkını gözetmemiz lazım” diyen Güler, “Kazanan Ordu olacak, hepimiz olacak. Çocuklarımız, torunlarımız, Türkiye olacak. İnşallah daha güzel günlerde hep beraber olacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.