Güler; Geri Vitesim Yok

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.01.2020 - 23:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2496+ kez okundu.
 

Güler; Geri Vitesim Yok

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu İdare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Belde Evler ile ilgili, “Bir yanlışlığı gidereceğiz. En ufak bir geri adımımız yok. Benim zaten geri vitesim yok” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kentte büyük tepkilere neden olan Belde Evler inşaatı ile Ayışığı Otopark alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından durdurulan Belde Evler inşaatıyla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini belirten Güler, “Bir yanlışlığı gidereceğiz. Bu kesin kararımız. Anayasal hak vatandaşın hakkı. Yanlışlıklar var, bu yanlışlıkların gereği yapılacak. Şu anda hukuki bir süreç var. Onun için daha fazla konuşmuyorum. Yürütmeyi durdurma alındı bir gün içerisinde. Biz soğukkanlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En ufak bir geri adımımız yok. Benim zaten geri vitesim yok. Bizim tarafımızda görüşlerimizde bir değişiklik yok. Gereğini yapacağız. Burada Ordu kazanacak, ülke kazanacak” diye konuştu. Ayışığı Otoparkı kaldırılacak Ayışığı’nda yapılan otoparkın kaldırılacağını da kaydeden Güler, “Oradaki otoparkı kaldıracağız. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Sadece oradaki arabaları kaldırdığımız de nereye koyacağımızın araştırmasını yapıyoruz. Burada birkaç tane alternatif var. O alternatiflerin şu anda siparişleri veriliyor. Bu siparişler verilir verilmez, oraya kazmayı vuracağız. Arkadaşlar da biliyor benim buradaki hassasiyetimi. Rüsumat’ın yeri de hazır. Projesinin üzerinde çalışılıyor. Yıldönümünde ortaya çıkacak o proje. Aslında o bir tekne değil, Ordu’nun geçmişidir. Bizi birleştirecek unsurlardan birisi budur. Bunlar biraz sembol” ifadelerinde bulundu. Havalimanındaki sorunu çözeceğiz Öte yandan Ordu-Giresun Havalimanı’nda yaşanan sorunun çözümü için çalıştıklarını belirten Güler, şöyle konuştu: “Havalimanında uçaklar, havaların bozuk olduğu zamanlarda iniş ve kalkış yapamıyor. Bu konuda da görüşmelerimiz sürüyor. İyi bir çözümle kusursuz bir sistemin devreye alınması için çalışıyoruz. Maliyeti ne olursa olsun sorunu çözeceğiz.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu İdare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Belde Evler ile ilgili, “Bir yanlışlığı gidereceğiz. En ufak bir geri adımımız yok. Benim zaten geri vitesim yok” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kentte büyük tepkilere neden olan Belde Evler inşaatı ile Ayışığı Otopark alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından durdurulan Belde Evler inşaatıyla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini belirten Güler, “Bir yanlışlığı gidereceğiz. Bu kesin kararımız. Anayasal hak vatandaşın hakkı. Yanlışlıklar var, bu yanlışlıkların gereği yapılacak. Şu anda hukuki bir süreç var. Onun için daha fazla konuşmuyorum. Yürütmeyi durdurma alındı bir gün içerisinde. Biz soğukkanlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En ufak bir geri adımımız yok. Benim zaten geri vitesim yok. Bizim tarafımızda görüşlerimizde bir değişiklik yok. Gereğini yapacağız. Burada Ordu kazanacak, ülke kazanacak” diye konuştu.

Ayışığı Otoparkı kaldırılacak

Ayışığı’nda yapılan otoparkın kaldırılacağını da kaydeden Güler, “Oradaki otoparkı kaldıracağız. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Sadece oradaki arabaları kaldırdığımız de nereye koyacağımızın araştırmasını yapıyoruz. Burada birkaç tane alternatif var. O alternatiflerin şu anda siparişleri veriliyor. Bu siparişler verilir verilmez, oraya kazmayı vuracağız. Arkadaşlar da biliyor benim buradaki hassasiyetimi. Rüsumat’ın yeri de hazır. Projesinin üzerinde çalışılıyor. Yıldönümünde ortaya çıkacak o proje. Aslında o bir tekne değil, Ordu’nun geçmişidir. Bizi birleştirecek unsurlardan birisi budur. Bunlar biraz sembol” ifadelerinde bulundu.

Havalimanındaki sorunu çözeceğiz

Öte yandan Ordu-Giresun Havalimanı’nda yaşanan sorunun çözümü için çalıştıklarını belirten Güler, şöyle konuştu: “Havalimanında uçaklar, havaların bozuk olduğu zamanlarda iniş ve kalkış yapamıyor. Bu konuda da görüşmelerimiz sürüyor. İyi bir çözümle kusursuz bir sistemin devreye alınması için çalışıyoruz. Maliyeti ne olursa olsun sorunu çözeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.