Güler'den balıkçılara destek

BÖLGE GÜNDEMİ 01.07.2019 - 13:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1580+ kez okundu.
 

Güler'den balıkçılara destek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Gülyalı’da bulunan balıkçı esnaflarını ziyaret etti.
Güler; "Sizler bizim için önemlisiniz. Diğer esnaflar olduğu gibi balıkçı esnafımız da bizim için önemlidir.“ dedi. Ordu’nun kendi kabuğunu kırması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, “Ordu’muz için başlattığımız Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu modelini her alanda yaymak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün burada siz kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Sizlerden alacağım fikirlerle bizim projelerimizi birleştirip ortaya güzel eserler çıkartmak istiyoruz. Onun için hepimizin bir olması gerek. Sizler bizim için önemlisiniz. Diğer esnaflar olduğu gibi balıkçı esnafımız da bizim için önemlidir “dedi. Balıkçı kulübeleri yenilenecek   Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduğunu ifade eden balıkçı esnafları kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Dr. Hilmi Güler’e teşekkür etti. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Başkan Güler, baraka türü bir yapılanmanın olduğu Gülyalı Balıkçı Barınağı’nın görsel ve estetik yönünden yeniden düzenlenmesini sağlayacaklarını belirtti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Gülyalı’da bulunan balıkçı esnaflarını ziyaret etti.

Güler; "Sizler bizim için önemlisiniz. Diğer esnaflar olduğu gibi balıkçı esnafımız da bizim için önemlidir.“ dedi.

Ordu’nun kendi kabuğunu kırması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, “Ordu’muz için başlattığımız Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu modelini her alanda yaymak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün burada siz kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Sizlerden alacağım fikirlerle bizim projelerimizi birleştirip ortaya güzel eserler çıkartmak istiyoruz. Onun için hepimizin bir olması gerek. Sizler bizim için önemlisiniz. Diğer esnaflar olduğu gibi balıkçı esnafımız da bizim için önemlidir “dedi.

Balıkçı kulübeleri yenilenecek

 

Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduğunu ifade eden balıkçı esnafları kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Dr. Hilmi Güler’e teşekkür etti. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Başkan Güler, baraka türü bir yapılanmanın olduğu Gülyalı Balıkçı Barınağı’nın görsel ve estetik yönünden yeniden düzenlenmesini sağlayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.