Gönüllüler, sahipsiz sokak hayvanlarını besledi

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2018 - 00:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2327+ kez okundu.
 

Gönüllüler, sahipsiz sokak hayvanlarını besledi

“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla gönüllüler, Ünye’de bulunan sahipsiz sokak hayvanlarını besledi.
Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir araya gelen gönüllüler, Ünye Belediyesi Sokak Hayvanları Birimi Personeli ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefliği’nin organizasyonu ile yapılana etkinlikte Ünye çöplüğü ile Sahilköy, Çamurlu ve Kaledere Mahallesi’nde ulaşabildikleri sahipsiz sokak hayvanlarını yemek ve mama ile besledi. Gönüllüler, Ünye’ye kapsamlı bir hayvan barınağı yapılmasının gerekli olduğunu belirterek taleplerini önümüzdeki günlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Belediyesi ve Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerine ileteceklerini belirtiler. Organizasyonda gönüllüler, hayvanları korumanın yetmediğini, bir gün değil her gün sevilip, yaşama haklarına saygı duyulması gerektiğini, kış günlerinde sokak hayvanlarının daha çok besine, korunmaya ve sevgiye ihtiyacı olduklarının unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü”nü kutladılar.
“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla gönüllüler, Ünye’de bulunan sahipsiz sokak hayvanlarını besledi.

Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir araya gelen gönüllüler, Ünye Belediyesi Sokak Hayvanları Birimi Personeli ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefliği’nin organizasyonu ile yapılana etkinlikte Ünye çöplüğü ile Sahilköy, Çamurlu ve Kaledere Mahallesi’nde ulaşabildikleri sahipsiz sokak hayvanlarını yemek ve mama ile besledi.

Gönüllüler, Ünye’ye kapsamlı bir hayvan barınağı yapılmasının gerekli olduğunu belirterek taleplerini önümüzdeki günlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Belediyesi ve Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerine ileteceklerini belirtiler.

Organizasyonda gönüllüler, hayvanları korumanın yetmediğini, bir gün değil her gün sevilip, yaşama haklarına saygı duyulması gerektiğini, kış günlerinde sokak hayvanlarının daha çok besine, korunmaya ve sevgiye ihtiyacı olduklarının unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü”nü kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.