Gönül Dostları’ndan Bahar Konseri

YAŞAM 28.04.2019 - 17:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1979+ kez okundu.
 

Gönül Dostları’ndan Bahar Konseri

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Gönül Dostları Grubu Türk Sanat Müziği konseri verdi. Katılımın yoğun olduğu konserde birbirinden güzel eserler seslendirildi.
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi’nin bünyesinde kurulan Gönül Dostları Grubu Türk Sanat Müziği konseri verdi. Ender Eyüpoğlu şeiğinde 47 kişiden oluşan ekip konserde solo ve koro eserlere yer verdi. İki bölüm halinde sunulan konserin birinci bölümünde Türk Sanat Müziği, ikinci bölümünde ise Türk Halk Müziği eserleri seslendirildi. Çok emek harcandı... Katılımın üst seviyede olduğu konserdeki musikilere zaman zaman seyirciler de eşlik etti. Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan: “Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde birinci etkinliğimizi tiyatro olarak, ikinci etkinliğimizi bu akşamki koromuz, üçüncü olarak da 19-20 Haziran tarihlerinde yıl sonu sergimizin gerçekleştireceğiz. Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi olarak hayatın her alanında faaliyet gösteriyor, sanata ve sanatçıya destek veriyoruz. Bu Gönül Dostları Korosu, çok emek ve zaman harcayarak buraya geldi. Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi 2018-2019 eğitim öğretim yılında şuana kadar 773 kurs açtık, 15.273 kursiyere ulaştık. Bu konserden de keyif alacağınızı ümit ederek katıldığınız için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Konsere Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ağır Ceza Reisi Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, daire amirleri ile sanatseverler katıldı.
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Gönül Dostları Grubu Türk Sanat Müziği konseri verdi. Katılımın yoğun olduğu konserde birbirinden güzel eserler seslendirildi.

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi’nin bünyesinde kurulan Gönül Dostları Grubu Türk Sanat Müziği konseri verdi. Ender Eyüpoğlu şeiğinde 47 kişiden oluşan ekip konserde solo ve koro eserlere yer verdi. İki bölüm halinde sunulan konserin birinci bölümünde Türk Sanat Müziği, ikinci bölümünde ise Türk Halk Müziği eserleri seslendirildi.

Çok emek harcandı...

Katılımın üst seviyede olduğu konserdeki musikilere zaman zaman seyirciler de eşlik etti. Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan: “Mürüvvet

Vidinli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde birinci etkinliğimizi tiyatro olarak, ikinci etkinliğimizi bu akşamki koromuz, üçüncü olarak da 19-20 Haziran tarihlerinde yıl sonu sergimizin gerçekleştireceğiz. Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi olarak hayatın her alanında faaliyet gösteriyor, sanata ve sanatçıya destek veriyoruz. Bu Gönül Dostları Korosu, çok emek ve zaman harcayarak buraya geldi. Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi 2018-2019 eğitim öğretim yılında şuana kadar 773 kurs açtık, 15.273 kursiyere ulaştık. Bu konserden de keyif alacağınızı ümit ederek katıldığınız için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Konsere Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ağır Ceza Reisi Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, daire amirleri ile sanatseverler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.