Giresun'dan Ordu'ya fındık göndermesi!

BÖLGE GÜNDEMİ 17.12.2019 - 15:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1670+ kez okundu.
 

Giresun'dan Ordu'ya fındık göndermesi!

Fındığı duvara yapıştıran Ordu'ya Giresun'dan; "Fındığı duvara değil başımıza taç yaptık" cevabı...
ABD'de "duvara bantlanmış muz" olarak da adlandırılan eserinin 120 bin dolara satılması üzerine Türkiye'de belediyeler de bantla yapıştırma akımına uydu. Ordu Büyükşehir Belediyesi de akıma uydu, duvara fındık yapıştırarak; "Şimdi gerçek bir sanat eseri oldu, alıcılarını bekliyoruz" yorumunu ekledi. Giresun Belediyesi ise fındıklı paylaşıma cevap olarak ise yaptığı paylaşımda, "En kaliteli eserimizi duvara yapıştırmadık. İki gözümüzün çiçeğini başımıza taç yaptık" diyerek "Fındık başımızın tacı" heykeli fotoğrafını paylaştı.Giresun Belediyesi,ayrıca hashtag işareti içinde 'Fındığın Başkenti' göndermesini yaptı. 
Fındığı duvara yapıştıran Ordu'ya Giresun'dan; "Fındığı duvara değil başımıza taç yaptık" cevabı...

ABD'de "duvara bantlanmış muz" olarak da adlandırılan eserinin 120 bin dolara satılması üzerine Türkiye'de belediyeler de bantla yapıştırma akımına uydu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi de akıma uydu, duvara fındık yapıştırarak; "Şimdi gerçek bir sanat eseri oldu, alıcılarını bekliyoruz" yorumunu ekledi.

Giresun Belediyesi ise fındıklı paylaşıma cevap olarak ise yaptığı paylaşımda, "En kaliteli eserimizi duvara yapıştırmadık. İki gözümüzün çiçeğini başımıza taç yaptık" diyerek "Fındık başımızın tacı" heykeli fotoğrafını paylaştı.Giresun Belediyesi,ayrıca hashtag işareti içinde 'Fındığın Başkenti' göndermesini yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.