Gelen İhbarların Sadece Yüzde 10 Gerçek

BÖLGE GÜNDEMİ (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 03.01.2020 - 10:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2517+ kez okundu.
 

Gelen İhbarların Sadece Yüzde 10 Gerçek

Yakınlarımız hastalandığında ambülans çağırmak için aradığımız 112’ye gelen ihbarların sadece yüzde 10’unun gerçek olduğu ve gerisinin asılsız ihbar olduğunu biliyor muydunuz? Yani her asılsız ihbar bir insan hayatına mal olabilir.
Birileri hayatlarımızla oynuyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, hastalarımıza Ambülans çağırmak için aradığımız 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne gelen ihbarların neredeyse yüzde 90’ının asılsız olduğunu açıkladı.   112 Komuta Kontrol Merkezinde özellikle asılsız ihbarlara dikkat çeken Vali Yavuz, 1.415 ihbardan sadece 196'sının gerçek olduğunu belirterek, vatandaşların gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi ve 112 Acil Çağrı merkezinin teknik donanımının tamamlanmasıyla birlikte yakında hizmete gireceğini, tek çağrı merkezinin burada oluşturulacağını sözlerine ekledi.   Vali Yavuz’un verdiği bilgiye göre; 112’ye gelen bin 415 ihbardan tam bin 219 ihbar asılsız. Sadece 196 ihbarın gerçek olduğu 112 anlaşılıyor ki, insanlarımız için can sıkıntısı ve eğlence arası olarak algılanıyor. Yani birileri canları sıkılınca eğlenmek ve zaman geçirmek için aradığı ve meşgul ettiği 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne gelen her asılsız ihbarların belki bir yakınımızın hayatını tehlikeye sokuyor, belki de ölümüne neden oluyor.   Ve bu asılsız ihbarı yapanların unutmamaları bir gerçek var ki, bugün asılsız ihbarda bulunanların ve eğlendiğini sananların 112’ye yarın sizin ve bir yakınınızın ihtiyacı olabileceğini unutmamaları gerekiyor.
Yakınlarımız hastalandığında ambülans çağırmak için aradığımız 112’ye gelen ihbarların sadece yüzde 10’unun gerçek olduğu ve gerisinin asılsız ihbar olduğunu biliyor muydunuz? Yani her asılsız ihbar bir insan hayatına mal olabilir.

Birileri hayatlarımızla oynuyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, hastalarımıza Ambülans çağırmak için aradığımız 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne gelen ihbarların neredeyse yüzde 90’ının asılsız olduğunu açıkladı.

 

112 Komuta Kontrol Merkezinde özellikle asılsız ihbarlara dikkat çeken Vali Yavuz, 1.415 ihbardan sadece 196'sının gerçek olduğunu belirterek, vatandaşların gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi ve 112 Acil Çağrı merkezinin teknik donanımının tamamlanmasıyla birlikte yakında hizmete gireceğini, tek çağrı merkezinin burada oluşturulacağını sözlerine ekledi.

 

Vali Yavuz’un verdiği bilgiye göre; 112’ye gelen bin 415 ihbardan tam bin 219 ihbar asılsız. Sadece 196 ihbarın gerçek olduğu 112 anlaşılıyor ki, insanlarımız için can sıkıntısı ve eğlence arası olarak algılanıyor. Yani birileri canları sıkılınca eğlenmek ve zaman geçirmek için aradığı ve meşgul ettiği 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne gelen her asılsız ihbarların belki bir yakınımızın hayatını tehlikeye sokuyor, belki de ölümüne neden oluyor.

 

Ve bu asılsız ihbarı yapanların unutmamaları bir gerçek var ki, bugün asılsız ihbarda bulunanların ve eğlendiğini sananların 112’ye yarın sizin ve bir yakınınızın ihtiyacı olabileceğini unutmamaları gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.