Gazeteci Tuncer Engin toprağa verildi

BÖLGE GÜNDEMİ 30.12.2018 - 21:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1024+ kez okundu.
 

Gazeteci Tuncer Engin toprağa verildi

Ordu bir değerini daha sonsuzluğa uğurladı. Rahatsızlığı sonrası yaşamını kaybeden Ordu’nun duayen gazetecilerinden Tuncer Engin toprağa verildi. Engin’in cenazesinde sevenleri yalnız bırakmadı.
Tedavi gördüğü hastanede dün akşam yaşamını kaybeden Tuncer Engin için önce Zaferi Milli Mahallesi’ndeki evinin önünden helallik alındı. Engin için ikinci tören Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlendi. Gazeteciliğinin yanında Ordu’nun sosyal ve kültürel yaşamında da yer alan Tuncer Engin 1989-1994 yılları arasında Belediye meclis üyeliği yapmıştı. Törende Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Dernek Başkanı Erdoğan Erişen, Tuncer Engin’in meslek hayatıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tuncer Engin’in Ordu’ya gazeteciliğin yanı sıra belediye meclis üyesi olarak da hizmet ettiğini söyledi. Tekintaş,” Tuncer Engin’i unutmayacağız”dedi. Cenazeye katılan Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay’da bir arkadaşını, dostunu kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu söyledi. Tuncer Engin ile arkadaşlığının ilkokulda başladığını belirten Günay,” Bir dostumu, bir arkadaşımı kaybettim. O ne yaptıysa Ordu için yaptı. Bakan olduğum dönemde bile benden kişisel bir talebi olmadı. Hep Ordu için isteklerde bulundu” ifadesini kullandı. Tuncer Engin için Yalı Camiinde öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’de katıldı. Tuncer Engin şehir mezarlığında toprağa verildi.
Ordu bir değerini daha sonsuzluğa uğurladı. Rahatsızlığı sonrası yaşamını kaybeden Ordu’nun duayen gazetecilerinden Tuncer Engin toprağa verildi. Engin’in cenazesinde sevenleri yalnız bırakmadı.

Tedavi gördüğü hastanede dün akşam yaşamını kaybeden Tuncer Engin için önce Zaferi Milli Mahallesi’ndeki evinin önünden helallik alındı.

Engin için ikinci tören Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlendi. Gazeteciliğinin yanında Ordu’nun sosyal ve kültürel yaşamında da yer alan Tuncer Engin 1989-1994 yılları arasında Belediye meclis üyeliği yapmıştı.

Törende Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Dernek Başkanı Erdoğan Erişen, Tuncer Engin’in meslek hayatıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tuncer Engin’in Ordu’ya gazeteciliğin yanı sıra belediye meclis üyesi olarak da hizmet ettiğini söyledi. Tekintaş,” Tuncer Engin’i unutmayacağız”dedi.

Cenazeye katılan Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay’da bir arkadaşını, dostunu kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu söyledi. Tuncer Engin ile arkadaşlığının ilkokulda başladığını belirten Günay,” Bir dostumu, bir arkadaşımı kaybettim. O ne yaptıysa Ordu için yaptı. Bakan olduğum dönemde bile benden kişisel bir talebi olmadı. Hep Ordu için isteklerde bulundu” ifadesini kullandı.

Tuncer Engin için Yalı Camiinde öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’de katıldı.

Tuncer Engin şehir mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.