Fiskobirlik'ten Tepki Çeken Uygulama

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.09.2018 - 15:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1343+ kez okundu.
 

Fiskobirlik'ten Tepki Çeken Uygulama

FİSKOBİRLİK, 300 çalışanının maaşında skandal kesinti yaptı.
Her işçiden 200 ila 350 lira arasında kesinti yapan birlik, gerekçesini de fabrikanın panosuna astı. Bazı personelin şirkete ait marketten alış veriş yapmadığını tespit eden Fiskobirlik, maaş kesintisi kadar marketten alış veriş yapılması şartı getirdi. SKANDAL YAZI İşte işçilere duyurulan skandal yazı: “Tüm personelin dikkatine. Şirketimizce gerçekleştirilen incelemelerde bir kısım personelin birliğimiz alt şirketi olan Fiskomar A.Ş'den alışveriş yapmadığı tespit edilmiştir. Kurumumuza ve Fiskomar A.Ş'ye maddi destek vermek adına çalışan personelin ücretlerinden (kesilecek miktar kadar alışveriş yapılması kaydıyla) bir miktar peşin ücret kesintisi yapılacak olup, (200-350 TL aralığında) bilgilerinizi rica ederiz.”  
FİSKOBİRLİK, 300 çalışanının maaşında skandal kesinti yaptı.

Her işçiden 200 ila 350 lira arasında kesinti yapan birlik, gerekçesini de fabrikanın panosuna astı. Bazı personelin şirkete ait marketten alış veriş yapmadığını tespit eden Fiskobirlik, maaş kesintisi kadar marketten alış veriş yapılması şartı getirdi.

SKANDAL YAZI

İşte işçilere duyurulan skandal yazı:

“Tüm personelin dikkatine. Şirketimizce gerçekleştirilen incelemelerde bir kısım personelin birliğimiz alt şirketi olan Fiskomar A.Ş'den alışveriş yapmadığı tespit edilmiştir. Kurumumuza ve Fiskomar A.Ş'ye maddi destek vermek adına çalışan personelin ücretlerinden (kesilecek miktar kadar alışveriş yapılması kaydıyla) bir miktar peşin ücret kesintisi yapılacak olup, (200-350 TL aralığında) bilgilerinizi rica ederiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.