Fındık Üreticilerinin Dikkatine

BÖLGE GÜNDEMİ 21.01.2020 - 14:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2182+ kez okundu.
 

Fındık Üreticilerinin Dikkatine

2019 Üretim Yılı Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği İle Mazot Ve Gübre Destekleme Ödemelerine İlişkin İcmaller Askıya Çıkarıldı.
  T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ORDU İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜnden yapılan açıklama şöyle; 2019 Üretim yılı fındık alan bazlı gelir desteği ile mazot ve gübre destekleme ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri 20.01.2020 tarihinde başvuru yapılan İlçe Müdürlükleri ve mahalle Muhtarlıkları ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün web sayfasında (ordu.tarimorman.gov.tr) askıya çıkarılmıştır. İcmaller 20.01.2020 Pazartesi günü askıya çıkarılmış olup, 24.01.2020 Cuma günü saat:17.00 itibarıyla askıdan indirilecektir. Üreticilerimizin kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde, askı süresi içerisinde, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir. Askı süresinin bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olamayacağı ve değerlendirmeye alınamayacağı hususları; Değerli üreticilerimize önemle duyurulur.
2019 Üretim Yılı Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği İle Mazot Ve Gübre Destekleme Ödemelerine İlişkin İcmaller Askıya Çıkarıldı.

 

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ORDU İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜnden yapılan açıklama şöyle;

2019 Üretim yılı fındık alan bazlı gelir desteği ile mazot ve gübre destekleme ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri 20.01.2020 tarihinde başvuru yapılan İlçe Müdürlükleri ve mahalle Muhtarlıkları ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün web sayfasında (ordu.tarimorman.gov.tr) askıya çıkarılmıştır. İcmaller 20.01.2020 Pazartesi günü askıya çıkarılmış olup, 24.01.2020 Cuma günü saat:17.00 itibarıyla askıdan indirilecektir. Üreticilerimizin kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde, askı süresi içerisinde, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Askı süresinin bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olamayacağı ve değerlendirmeye alınamayacağı hususları;

Değerli üreticilerimize önemle duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.