Fındık rekoltesi düşük olacak

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.09.2020 - 23:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2638+ kez okundu.
 

Fındık rekoltesi düşük olacak

FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, “Tarım Bakanlığın açıkladığı rekolte miktarı, muhtemelen açıklanan miktarın biraz daha aşağısında olacak. Bu da fındığı, Türkiye’de ve Dünyada daha ön plana çıkaracaktır” dedi.
FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, fındık rekoltesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Bu yıl rekoltenin açıklanandan düşük olacağını belirten Bayraktar, “Her yıl olduğu gibi bu yılda rekolte en çok konuşulan konu oldu. Fındık hasat döneminin ardından baktığımızda, Tarım Bakanlığın açıkladığı rekolte miktarı, muhtemelen açıklanan miktarın biraz daha aşağısında olacak. Bu da fındığı, Türkiye’de ve Dünyada daha ön plana çıkaracaktır. Fındık fiyatları ile ilgili net bir beyanda bulunmak doğru bir yaklaşım değil, piyasanın çok fazla aktörü var ve bu aktörlerin çoğu yurtdışı merkezli bu nedenle kesin bir şey söylemek doğru olmaz” diye konuştu.
FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, “Tarım Bakanlığın açıkladığı rekolte miktarı, muhtemelen açıklanan miktarın biraz daha aşağısında olacak. Bu da fındığı, Türkiye’de ve Dünyada daha ön plana çıkaracaktır” dedi.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, fındık rekoltesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Bu yıl rekoltenin açıklanandan düşük olacağını belirten Bayraktar, “Her yıl olduğu gibi bu yılda rekolte en çok konuşulan konu oldu. Fındık hasat döneminin ardından baktığımızda, Tarım Bakanlığın açıkladığı rekolte miktarı, muhtemelen açıklanan miktarın biraz daha aşağısında olacak. Bu da fındığı, Türkiye’de ve Dünyada daha ön plana çıkaracaktır. Fındık fiyatları ile ilgili net bir beyanda bulunmak doğru bir yaklaşım değil, piyasanın çok fazla aktörü var ve bu aktörlerin çoğu yurtdışı merkezli bu nedenle kesin bir şey söylemek doğru olmaz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.