Feci Kazada 3 Ölü,11 Yaralı

ASAYİŞ 31.07.2019 - 10:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2147+ kez okundu.
 

Feci Kazada 3 Ölü,11 Yaralı

Fatsa Dolunay Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü ile ticari minibüsün çarpışması sonucunda 3 kişi öldü 11 kişi yaralandı.
Kaza, saat 12.30 sıralarında Dolunay Mahallesi Kulukent mevkisinde meydana geldi. İstanbul‘dan Trabzon’a gittiği öğrenilen Adil Yenigün yönetimindeki 61 S 0909 plakalı otobüs, kavşaktan dönen Sevda Ara’nın kullandığı 52 EJ 976 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle 15 metre sürüklenen minibüste bulunan 6 kişi, otobüste bulunan 7 kişi yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Fatsa Devlet Hastanesi, Ünye Devlet hastanesi ve Fatsa’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Sevda Ara, Elif Uyur ve Barış Altay tüm müdahalelere kurtarılamadı.   Kazada Yusuf Uyur, Devran Ara, Ergin Kaya, Fatma Nur Açıkgöz, Veysel Kargün, Şule Çekilmiş, Kardelen Çekilmiş, Hamide Topal, Asuman Durmuş, Adil Yenigün ve Arif Kaya yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası polis ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı
Fatsa Dolunay Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü ile ticari minibüsün çarpışması sonucunda 3 kişi öldü 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Dolunay Mahallesi Kulukent mevkisinde meydana geldi. İstanbul‘dan Trabzon’a gittiği öğrenilen Adil Yenigün yönetimindeki 61 S 0909 plakalı otobüs, kavşaktan dönen Sevda Ara’nın kullandığı 52 EJ 976 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle 15 metre sürüklenen minibüste bulunan 6 kişi, otobüste bulunan 7 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Fatsa Devlet Hastanesi, Ünye Devlet hastanesi ve Fatsa’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Sevda Ara, Elif Uyur ve Barış Altay tüm müdahalelere kurtarılamadı.  

Kazada Yusuf Uyur, Devran Ara, Ergin Kaya, Fatma Nur Açıkgöz, Veysel Kargün, Şule Çekilmiş, Kardelen Çekilmiş, Hamide Topal, Asuman Durmuş, Adil Yenigün ve Arif Kaya yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası polis ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.