Fatsa’nın Grup Yolları Asfaltla Buluşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ 14.09.2021 - 23:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1683+ kez okundu.
 

Fatsa’nın Grup Yolları Asfaltla Buluşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı asfalt seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Fatsa ilçesinin 3 mahallesi daha asfalt konforuyla buluşacak.
Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, mahalle ve grup yolları asfalt konforuyla buluşmaya devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan sosyal projeler ve spora kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir kazanan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, yılların sorunları bir bir çözüme kavuşturuluyor.   BUCAKLI, KARATAŞ VE TAHTABAŞ MAHALLELERİNE KONFORLU ULAŞIM Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayelerinde devam eden çalışmalarda, Fatsa ilçesinde, Bucaklı Karataş ve Tahtabaş mahallelerini kapsayan grup yolu emülsiyon asfalta kavuşacak. Toplam uzunluğu 4.5 kilometre olan güzergahta, çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.   MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “Üç mahallemizi hizmet verecek olan grup yolumuz asfalta kavuşuyor. Toz ve çamurdan kurtulacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı asfalt seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Fatsa ilçesinin 3 mahallesi daha asfalt konforuyla buluşacak.


Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, mahalle ve grup yolları asfalt konforuyla buluşmaya devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan sosyal projeler ve spora kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir kazanan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, yılların sorunları bir bir çözüme kavuşturuluyor.

 

BUCAKLI, KARATAŞ VE TAHTABAŞ MAHALLELERİNE KONFORLU ULAŞIM


Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayelerinde devam eden çalışmalarda, Fatsa ilçesinde, Bucaklı Karataş ve Tahtabaş mahallelerini kapsayan grup yolu emülsiyon asfalta kavuşacak. Toplam uzunluğu 4.5 kilometre olan güzergahta, çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “Üç mahallemizi hizmet verecek olan grup yolumuz asfalta kavuşuyor. Toz ve çamurdan kurtulacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.