Fatsa lidere boyun eğdi!

SPOR 12.11.2019 - 09:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 855+ kez okundu.
 

Fatsa lidere boyun eğdi!

TFF 3’üncü lig 2’nci grubun 12’nci haftasında Fatsa Belediyespor, konuk olduğu grup lideri Kocaelispor’a 3-0 kaybetti.
Geçtiğimiz hafta zirvede oturan Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek rakibini liderlik koltuğundan eden Fatsa Belediyespor, grubun yeni liderlik koltuğuna oturan Kocaelispor’a konuk oldu. Kocaeli maçını kazanıp düşme potasından uzaklaşmak isteyen sarı-lacivertli ekip deplasmandan umduğunu bulamadı. Fatsa ilk yarı 2-0 geride kapattı Maçın 8’inci dakikasında Kocaelispor, oyuncusu Yakup Alkan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde ilk yarıyı belirleyen gol Burak Süleyman’dan geldi ve ilk yarı 2-0 ev sahibi Kocaelispor üstünlüğü ile tamamlandı.  İkinci yarıda ise mücadelenin tek golü yine ev sahibi ekipten geldi. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Kemal Can Aydemir maçın skorunu belirleyen golü attı ve mücadele lider Kocaelispor’un 3-0 üstünlüğü ile son buldu.
TFF 3’üncü lig 2’nci grubun 12’nci haftasında Fatsa Belediyespor, konuk olduğu grup lideri Kocaelispor’a 3-0 kaybetti.

Geçtiğimiz hafta zirvede oturan Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek rakibini liderlik koltuğundan eden Fatsa Belediyespor, grubun yeni liderlik koltuğuna oturan Kocaelispor’a konuk oldu. Kocaeli maçını kazanıp düşme potasından uzaklaşmak isteyen sarı-lacivertli ekip deplasmandan umduğunu bulamadı.

Fatsa ilk yarı 2-0 geride kapattı

Maçın 8’inci dakikasında Kocaelispor, oyuncusu Yakup Alkan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde ilk yarıyı belirleyen gol Burak Süleyman’dan geldi ve ilk yarı 2-0 ev sahibi Kocaelispor üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci yarıda ise mücadelenin tek golü yine ev sahibi ekipten geldi. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Kemal Can Aydemir maçın skorunu belirleyen golü attı ve mücadele lider Kocaelispor’un 3-0 üstünlüğü ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.