Fatsa’da yağmur suyu hatları yenileniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 27.01.2021 - 15:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2329+ kez okundu.
 

Fatsa’da yağmur suyu hatları yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 19 ilçede başlattığı alt yapı çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam ediyor.
        OSKİ Ordu’nun alt yapı ihtiyaçlarına çözümler üretmeye aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesine bağlı Ayazlı Mahallesi’nde meydana gelen taşkın riskini en aza indirmek için başlatılan yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Yoğun yağış nedeni ile olası taşkın riskini en aza indirmeyi amaçlayan 1.900 metrelik yağmur suyu hattı çalışmasında şu ana kadar 865 metrelik bölüm tamamlandı.   AYAZLI MAHALLESİ’NE KALICI ÇÖZÜM   OSKİ ekiplerinin 19 ilçede yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirten Genel Müdür Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda Fatsa ilçemize bağlı Ayazlı Mahallemizde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu oluşan su baskınlarını önlemek ve vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için başlattığımız yağmur suyu hattı çalışmalarında önemli bir yol kat ettik. Toplamda 1.900 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattının 865 metrelik kısmını tamamladık. Geriye kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyor” dedi.   ARTAN NÜFUS GÖZ ÖNÜNE ALINDI   Yapılan çalışmalarda artan nüfusun göz önünde bulundurulduğunun altını çizen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, sözlerine şöyle devam etti:   “Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi son yıllarda artan nüfus nedeni ile alt yapı yatırımlarına ihtiyaç duyan bir mahallemizdi. Bölgemizde zaman zaman etkili olan yağışlar sonrası yaşanan üzücü durumların önüne geçmek ve mahallemize modern alt yapıya kavuşturmak için çalışmalara başladık. Bu bölgede oluşan yağmur sularını yaptığımız yağmur suyu hatları ile Elekçi Deresi’ne bağlayacağız. Yapacağımız alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile Ayazlı Mahallemizi modern hale getirmiş olacağız”   ​   
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 19 ilçede başlattığı alt yapı çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam ediyor.

 

 

 

 

OSKİ Ordu’nun alt yapı ihtiyaçlarına çözümler üretmeye aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesine bağlı Ayazlı Mahallesi’nde meydana gelen taşkın riskini en aza indirmek için başlatılan yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Yoğun yağış nedeni ile olası taşkın riskini en aza indirmeyi amaçlayan 1.900 metrelik yağmur suyu hattı çalışmasında şu ana kadar 865 metrelik bölüm tamamlandı.

 

AYAZLI MAHALLESİ’NE KALICI ÇÖZÜM

 

OSKİ ekiplerinin 19 ilçede yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirten Genel Müdür Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda Fatsa ilçemize bağlı Ayazlı Mahallemizde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu oluşan su baskınlarını önlemek ve vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için başlattığımız yağmur suyu hattı çalışmalarında önemli bir yol kat ettik. Toplamda 1.900 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattının 865 metrelik kısmını tamamladık. Geriye kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyor” dedi.

 

ARTAN NÜFUS GÖZ ÖNÜNE ALINDI

 

Yapılan çalışmalarda artan nüfusun göz önünde bulundurulduğunun altını çizen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, sözlerine şöyle devam etti:

 

“Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi son yıllarda artan nüfus nedeni ile alt yapı yatırımlarına ihtiyaç duyan bir mahallemizdi. Bölgemizde zaman zaman etkili olan yağışlar sonrası yaşanan üzücü durumların önüne geçmek ve mahallemize modern alt yapıya kavuşturmak için çalışmalara başladık. Bu bölgede oluşan yağmur sularını yaptığımız yağmur suyu hatları ile Elekçi Deresi’ne bağlayacağız. Yapacağımız alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile Ayazlı Mahallemizi modern hale getirmiş olacağız”

 

​ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.