Fatih Erbakan'a Ünye desteği!

SİYASET 19.11.2019 - 10:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1041+ kez okundu.
 

Fatih Erbakan'a Ünye desteği!

Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığına seçildiği Ankara'daki Büyük Kongreye, partisinin Ünye Teşkilatı tam katılımla destek verdi.
Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığına seçildiği Ankara'daki Büyük Kongreye, partisinin Ünye Teşkilatı tam katılımla destek verdi. Yeniden Refah Partisinin 1. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu’nda, 81 ilden delegelerin katılımıyla yapıldı. Kongrede yapılan genel başkanlık seçiminde, kayıtlı bin 117 delegeden 978’i oy kullandı. Fatih Erbakan 971 oy alırken, 7 oy geçersiz sayıldı.  Böylece Fatih Erbakan, partisinin ilk olağan genel kurulunda geçerli oyların tamamını alarak genel başkan oldu. Ünye’den Büyük Kongreye katılım desteği Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı da büyük kongreye destek verdi. Ünye İlçe Başkanı Harun Ocak ve partinin delegeleri genel kurula katılım sağladı. 45 bin kişiyi aşkın katılım gerçekleşti Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresi ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Harun Ocak, “23 Kasım 2018’de kuruluşu gerçekleşen Yeniden Refah Partimizin 1. Olağan Büyük Kongre17 Kasım 2019 tarihinde Ankara’nın en büyük Salonu olan Arena Spor Salonu’nda 45 bin kişiyi aşkın katılımıyla, büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Büyük Kongre’ye Ordu’dan 250 kişi katılırken Ünye’nin büyük kongre delegesi  ilçe Başkanı olarak bendim.”dedi. Türkiye'nin tüm sorunları dile geldi Genel Başkan Dr.  Fatih Erbakan’ın tarım, eğitim, ekonomi ve teknoloji alanında Türkiye’nin sorunları ve çözüm önerileri sunduğunu ifade eden Ocak,”Eski Başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu, Dr. Fatih Erbakan tek listeyle Genel Başkanlığa seçildi. Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Kongrede tarım, eğitim, ekonomi ve teknoloji ülkenin sıkıntılarına yönelik teşhis ve tedavisini milletimize anlatması, artık refah var düşüncesini perçinlemiştir” diye konuştu Amerika'ya karşı çok net ifadeler    Amerika’dan gelen misafirlerin gözünün içine baka baka ""kuvvet ve kudret sahibi Amerika değil cenabı Allah’tır" diyen tek liderin Dr. Fatih Erbakan olduğunu ifade eden Ocak, “ Milletimizin mevcut siyasi anlayışlardan bıkmış, çarenin Yeniden Refah olduğunu görmüşler. Kongrede özellikle vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve coşkusu beni çok etkiledi. Muhteşem salonda, muhteşem bir atmosferde inanılmaz duygular yaşadık. Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. 
Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığına seçildiği Ankara'daki Büyük Kongreye, partisinin Ünye Teşkilatı tam katılımla destek verdi.

Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığına seçildiği Ankara'daki Büyük Kongreye, partisinin Ünye Teşkilatı tam katılımla destek verdi.

Yeniden Refah Partisinin 1. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu’nda, 81 ilden delegelerin katılımıyla yapıldı. Kongrede yapılan genel başkanlık seçiminde, kayıtlı bin 117 delegeden 978’i oy kullandı. Fatih Erbakan 971 oy alırken, 7 oy geçersiz sayıldı.  Böylece Fatih Erbakan, partisinin ilk olağan genel kurulunda geçerli oyların tamamını alarak genel başkan oldu.

Ünye’den Büyük Kongreye katılım desteği

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı da büyük kongreye destek verdi. Ünye İlçe Başkanı Harun Ocak ve partinin delegeleri genel kurula katılım sağladı.

45 bin kişiyi aşkın katılım gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresi ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Harun Ocak, “23 Kasım 2018’de kuruluşu gerçekleşen Yeniden Refah Partimizin 1. Olağan Büyük Kongre17 Kasım 2019 tarihinde Ankara’nın en büyük Salonu olan Arena Spor Salonu’nda 45 bin kişiyi aşkın katılımıyla, büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Büyük Kongre’ye Ordu’dan 250 kişi katılırken Ünye’nin büyük kongre delegesi  ilçe Başkanı olarak bendim.”dedi.

Türkiye'nin tüm sorunları dile geldi

Genel Başkan Dr.  Fatih Erbakan’ın tarım, eğitim, ekonomi ve teknoloji alanında Türkiye’nin sorunları ve çözüm önerileri sunduğunu ifade eden Ocak,”Eski Başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu, Dr. Fatih Erbakan tek listeyle Genel Başkanlığa seçildi. Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Kongrede tarım, eğitim, ekonomi ve teknoloji ülkenin sıkıntılarına yönelik teşhis ve tedavisini milletimize anlatması, artık refah var düşüncesini perçinlemiştir” diye konuştu

Amerika'ya karşı çok net ifadeler

 

 Amerika’dan gelen misafirlerin gözünün içine baka baka ""kuvvet ve kudret sahibi Amerika değil cenabı Allah’tır" diyen tek liderin Dr. Fatih Erbakan olduğunu ifade eden Ocak, “ Milletimizin mevcut siyasi anlayışlardan bıkmış, çarenin Yeniden Refah olduğunu görmüşler. Kongrede özellikle vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve coşkusu beni çok etkiledi. Muhteşem salonda, muhteşem bir atmosferde inanılmaz duygular yaşadık. Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.