Fakülte, 1500 öğrenciyle eğitim-öğretim yapacak

BÖLGE GÜNDEMİ 09.09.2020 - 10:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1616+ kez okundu.
 

Fakülte, 1500 öğrenciyle eğitim-öğretim yapacak

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, 2020-2021 akademik takviminde 1500 öğrenciyle eğitim-öğretim yapacaklarını söyledi
ODÜ Ünye İİBF Dekanı Gürol Özcüre,  2020-2021 akademik takviminde Lisans ve Yüksek Lisans olmak üzere toplam 1500 öğrenciyle eğitim öğretim yapacaklarını söyledi. Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin bölümlerinde öğrenci dağılımına ilişkin Özcüre, şu bilgiyi verdi: “Lisans ile ilgili 4 birinci öğretim ve 1 ikinci öğretimde toplam 215 kontenjan var. Şuanda kontenjanımızda 1-2 tane eksik var, o da ikinci yerleştirmede dolacaktır. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi II. öğretiminde 40, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi I. öğretiminde 55, İktisat Bölümünde 50, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde 40, İşletme Bölümünde ise 30 öğrencimiz var. Eksik olan kontenjanlarda ikinci yerleştirmede dolacaktır. 2020-2021 akademik takviminde Lisans ve Yüksek Lisans olmak üzere toplam 1500 öğrencimiz ile eğitim ve öğretime devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyoruz.” ODÜ Ünye İİBF Dekanı Gürol Özcüre, öğrencilerin online kayıt yaptırdığını belirterek, “Ünye İİBF’de derslerin bu dönem güz yarıyılında online olarak verileceği Rektörlük tarafından açıklanacak.” dedi. Özcüre, ayrıca fakültede yabancı uyruklu öğrencilerin olduğunu, yabancı uyruklu öğrencilerin artması için çalışmaları sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, 2020-2021 akademik takviminde 1500 öğrenciyle eğitim-öğretim yapacaklarını söyledi

ODÜ Ünye İİBF Dekanı Gürol Özcüre,  2020-2021 akademik takviminde Lisans ve Yüksek Lisans olmak üzere toplam 1500 öğrenciyle eğitim öğretim yapacaklarını söyledi.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin bölümlerinde öğrenci dağılımına ilişkin Özcüre, şu bilgiyi verdi:

“Lisans ile ilgili 4 birinci öğretim ve 1 ikinci öğretimde toplam 215 kontenjan var. Şuanda kontenjanımızda 1-2 tane eksik var, o da ikinci yerleştirmede dolacaktır. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi II. öğretiminde 40, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi I. öğretiminde 55, İktisat Bölümünde 50, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde 40, İşletme Bölümünde ise 30 öğrencimiz var. Eksik olan kontenjanlarda ikinci yerleştirmede dolacaktır. 2020-2021 akademik takviminde Lisans ve Yüksek Lisans olmak üzere toplam 1500 öğrencimiz ile eğitim ve öğretime devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyoruz.”

ODÜ Ünye İİBF Dekanı Gürol Özcüre, öğrencilerin online kayıt yaptırdığını belirterek, “Ünye İİBF’de derslerin bu dönem güz yarıyılında online olarak verileceği Rektörlük tarafından açıklanacak.” dedi.

Özcüre, ayrıca fakültede yabancı uyruklu öğrencilerin olduğunu, yabancı uyruklu öğrencilerin artması için çalışmaları sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.