Evinin kapısına darağacı kurdu!

BÖLGE GÜNDEMİ 05.07.2018 - 14:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1847+ kez okundu.
 

Evinin kapısına darağacı kurdu!

Son günlerde idam sıkça tartışılırken Korganlı Hikmet Ayba evinin kapısına darağacı kurup temsili idamı gerçekleştirdi.
AK Parti Korgan İlçe Yönetiminde olduğu öğrenilen ve çiftçilikle geçinen Hikmet Ayba, idam için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da çağrıda bulundu. Ayba’nın Erdoğan’a çağrısı şöyle: Sayın cumhurbaşkanım;  Gencecik yaşta anasının sütü burnunda kokan genç yavrularımızı annesinden, babasından koparanları ceza evlerine sokup ta hazır ekmeği yemeği yedirmeyin. Bu mahlukları ne hapis cezası paklar ne de hadım cezası. Tek çare yağlı urgan paklar. Eğer Meclis çözemiyorsa, millete götür millet çözer.  
Son günlerde idam sıkça tartışılırken Korganlı Hikmet Ayba evinin kapısına darağacı kurup temsili idamı gerçekleştirdi.

AK Parti Korgan İlçe Yönetiminde olduğu öğrenilen ve çiftçilikle geçinen Hikmet Ayba, idam için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da çağrıda bulundu.

Ayba’nın Erdoğan’a çağrısı şöyle:

Sayın cumhurbaşkanım;

 Gencecik yaşta anasının sütü burnunda kokan genç yavrularımızı annesinden, babasından koparanları ceza evlerine sokup ta hazır ekmeği yemeği yedirmeyin.

Bu mahlukları ne hapis cezası paklar ne de hadım cezası. Tek çare yağlı urgan paklar. Eğer Meclis çözemiyorsa, millete götür millet çözer.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.