Epilepsi Hastasıydı !!!

(Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 01.10.2018 - 09:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1222+ kez okundu.
 

Epilepsi Hastasıydı !!!

Ordu’da yaşayan atletizm sporcusu genç kız, evinde geçirdiği epilepsi nöbeti sonucu hayatını kaybetti.
Ordu’da yaşayan atletizm sporcusu genç kız, evinde geçirdiği epilepsi nöbeti sonucu hayatını kaybetti. ”ÖLÜM UYKUDA YAKALADI” Olay, Ordu’nun Fatsa ilçesinin Evkaf Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evinde epilepsi nöbeti geçiren başarılı atletizm sporcusu Damla Nur Kırıkçı uyuduğu sırada hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın ölümü ilçede üzüntüyle karşılanırken, ailesi ve sevenleri yasa boğuldu. ”BAŞARILI BİR SPORCUYDU” Atletizm alanında başarılı bir sporcu olduğunu belirten Fatsa ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Sporcumuzun ani ölümü bizleri yasa boğdu. Kendisi başarılı bir sporcuydu. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.
Ordu’da yaşayan atletizm sporcusu genç kız, evinde geçirdiği epilepsi nöbeti sonucu hayatını kaybetti.

Ordu’da yaşayan atletizm sporcusu genç kız, evinde geçirdiği epilepsi nöbeti sonucu hayatını kaybetti.

”ÖLÜM UYKUDA YAKALADI”

Olay, Ordu’nun Fatsa ilçesinin Evkaf Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evinde epilepsi nöbeti geçiren başarılı atletizm sporcusu Damla Nur Kırıkçı uyuduğu sırada hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın ölümü ilçede üzüntüyle karşılanırken, ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.

”BAŞARILI BİR SPORCUYDU”

Atletizm alanında başarılı bir sporcu olduğunu belirten Fatsa ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Sporcumuzun ani ölümü bizleri yasa boğdu. Kendisi başarılı bir sporcuydu. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.