Enver Yılmaz'ın bürokratları ordan oraya...

BÖLGE GÜNDEMİ 26.08.2019 - 10:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2063+ kez okundu.
 

Enver Yılmaz'ın bürokratları ordan oraya...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı Enver Yılmaz döneminde görevlendirilen üst bürokratların görev yerleri Hilmi Güler'in Başkanlığı döneminde ordan oraya değiştiriliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişim sürüyor. Mehmet Hilmi Güler’le birlikte üst kademe de büyük değişikliklerin yaşandığı Büyükşehir Belediyesi’nde yeni atamalar geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter olarak görev yapan Bülent Civelek, kadrosu Genel Sekreter Yardımcısı olmasına rağmen hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden alındı ve mühendis olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığına atandı. Aradan iki ay geçmeden bu defa, Akkuş'a yeni kurulan İlçe Hizmetleri Biriminde görevlendirildi. Daire başkanları da gönderildi...           Enver Yılmaz döneminde Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Üstün Bol, bu görevinden alınmış ve mühendis olarak Fen İşleri dairesine atanmıştı. Ancak iki ay geçmeden ve hiçbir gerekçe gösterilmeden  Mesudiye'ye İlçe Hizmetleri birimine atandı. Üstün Bol ile birlikte eski İnsan Kaynakları Daire Başkanı Taşkın Yurdakul da Mesudiye ilçesine İlçe Hizmetleri birimine atandı. Eski Fen İşleri Daire Başkanı Murat Günaydın, Hilmi Güler tarafından görevden alındıktan sonra münhal müdürlük kadrosuna atanmıştı. Günaydın buradan alınarak Korgan İlçesine İlçe Hizmetleri Birimine ataması yapıldı. Enver Yılmaz'ın bir dönem Özel Kalem Müdürlüğünü de yürüten Daire Başkanı Derya Cantürk de görevden alınıp uzman olarak Yazı İşleri ve Kararlar Dairesine atandı. Oradan Toplu Taşıma Dairesi'nde görevlendirildi. Tekrar Yazı İşlerine döndürüldü, ardından da Ünye İlçesine İtfaiye Daire Başkanlığına ataması yapıldı. Atamaların devam edeceği, görev yerlerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde geniş bir atamanın yapılacağı bildiriliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı Enver Yılmaz döneminde görevlendirilen üst bürokratların görev yerleri Hilmi Güler'in Başkanlığı döneminde ordan oraya değiştiriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişim sürüyor. Mehmet Hilmi Güler’le birlikte üst kademe de büyük değişikliklerin yaşandığı Büyükşehir Belediyesi’nde yeni atamalar geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter olarak görev yapan Bülent Civelek, kadrosu Genel Sekreter Yardımcısı olmasına rağmen hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden alındı ve mühendis olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığına atandı. Aradan iki ay geçmeden bu defa, Akkuş'a yeni kurulan İlçe Hizmetleri Biriminde görevlendirildi.

Daire başkanları da gönderildi...          

Enver Yılmaz döneminde Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Üstün Bol, bu görevinden alınmış ve mühendis olarak Fen İşleri dairesine atanmıştı. Ancak iki ay geçmeden ve hiçbir gerekçe gösterilmeden  Mesudiye'ye İlçe Hizmetleri birimine atandı.

Üstün Bol ile birlikte eski İnsan Kaynakları Daire Başkanı Taşkın Yurdakul da Mesudiye ilçesine İlçe Hizmetleri birimine atandı.

Eski Fen İşleri Daire Başkanı Murat Günaydın, Hilmi Güler tarafından görevden alındıktan sonra münhal müdürlük kadrosuna atanmıştı. Günaydın buradan alınarak Korgan İlçesine İlçe Hizmetleri Birimine ataması yapıldı.

Enver Yılmaz'ın bir dönem Özel Kalem Müdürlüğünü de yürüten Daire Başkanı Derya Cantürk de görevden alınıp uzman olarak Yazı İşleri ve Kararlar Dairesine atandı. Oradan Toplu Taşıma Dairesi'nde görevlendirildi. Tekrar Yazı İşlerine döndürüldü, ardından da Ünye İlçesine İtfaiye Daire Başkanlığına ataması yapıldı.

Atamaların devam edeceği, görev yerlerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde geniş bir atamanın yapılacağı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.