Enver Yılmaz'a üstü kapalı gönderme yaptı.

SİYASET 27.11.2018 - 14:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 887+ kez okundu.
 

Enver Yılmaz'a üstü kapalı gönderme yaptı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’in asla kebir hastalığına kapılmayacak bir isim olduğunu söyledi.
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı ve ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Hilmi Güler’i Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklamasının Ordu’da büyük bir heyecanla karşılandığını söyledi.   ORDU DÜNYA KENTİ OLACAK   AK Parti Ordu İl Başkanı Tomakin, “Plan, proje, ehliyet, liyakat, hizmet, aklımıza gelen tüm vasıfların ete kemiğe bürünmüş hali olan Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Enerji Bakanlığı döneminde sadece Türkiye’de değil uluslararası camiada da takdirle karşılanan dünya çapında hizmetlere imza attan bir isim. Değerli bakanımız 31 Mart’ta Ordulu hemşehrilerimizin desteği ile tecrübelerini Ordu halkı ile paylaşacağını belirterek bütün kalbimle inanarak ifade ediyorum ki; artık Ordu’nun bir dünya kenti olması kaçınılmaz olacaktır.” dedi.   DAHA YÜKSEĞE ÇIKACAĞIZ   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımı konuşmasında "Bir belediye başkanı halkına tepeden bakamaz. Belediye başkanı, tevazu ehlidir. Samimiyet ehlidir. Gayret ehlidir. Önce millet, önce memleket' der.” dediğini hatırlatan Tomakin, “Allah ‘a hamd olsun, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Hilmi ağabeyimiz gerek iş ve siyaset hayatında, gerekse aile hayatında tüm Ordulu hemşehrilerimizin ittifakla kabul ettiğine inanarak bu vasıflara sahip bir şahsiyettir. O asla bulunduğu görevde kibir, büyüklük taslama, millete tepeden bakma, milletle irtibatını koparma hastalığına kapılmayacak bir kişiliktir. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, değerli büyüğümüz, devlet adamı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in adaylığının ilimize, ülkemize ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah 31 Mart 2019'da milletimizin gönlündeki yerimizi daha da güçlendirecek, daha da yükseğe çıkartacağız." diye konuştu.
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’in asla kebir hastalığına kapılmayacak bir isim olduğunu söyledi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı ve ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Hilmi Güler’i Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklamasının Ordu’da büyük bir heyecanla karşılandığını söyledi.

 

ORDU DÜNYA KENTİ OLACAK

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Tomakin, “Plan, proje, ehliyet, liyakat, hizmet, aklımıza gelen tüm vasıfların ete kemiğe bürünmüş hali olan Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Enerji Bakanlığı döneminde sadece Türkiye’de değil uluslararası camiada da takdirle karşılanan dünya çapında hizmetlere imza attan bir isim. Değerli bakanımız 31 Mart’ta Ordulu hemşehrilerimizin desteği ile tecrübelerini Ordu halkı ile paylaşacağını belirterek bütün kalbimle inanarak ifade ediyorum ki; artık Ordu’nun bir dünya kenti olması kaçınılmaz olacaktır.” dedi.

 

DAHA YÜKSEĞE ÇIKACAĞIZ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımı konuşmasında "Bir belediye başkanı halkına tepeden bakamaz. Belediye başkanı, tevazu ehlidir. Samimiyet ehlidir. Gayret ehlidir. Önce millet, önce memleket' der.” dediğini hatırlatan Tomakin, “Allah ‘a hamd olsun, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Hilmi ağabeyimiz gerek iş ve siyaset hayatında, gerekse aile hayatında tüm Ordulu hemşehrilerimizin ittifakla kabul ettiğine inanarak bu vasıflara sahip bir şahsiyettir. O asla bulunduğu görevde kibir, büyüklük taslama, millete tepeden bakma, milletle irtibatını koparma hastalığına kapılmayacak bir kişiliktir. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, değerli büyüğümüz, devlet adamı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in adaylığının ilimize, ülkemize ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah 31 Mart 2019'da milletimizin gönlündeki yerimizi daha da güçlendirecek, daha da yükseğe çıkartacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.