Enginyurt'un ulumasına Bahçeli desteği...

SİYASET 25.04.2019 - 00:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1697+ kez okundu.
 

Enginyurt'un ulumasına Bahçeli desteği...

Ziyaret için gittiği Kazakistan'da Tanrı Dağları'na çıktığı sırada Bozkurt gibi ulumasıyla gündeme oturan MHP Ordu Milletvekili'ne Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından destek verildi.
MHP lideri kendisine konuyla ilgili sorulan soruya, "Cemal Bey'in bulunduğu yerde siz de olsanız bozkurt gibi ulursunuz." cevabını verdi. Yaptığı konuşmaları ve siyasi yorumlarıyla sürekli gündemde kalmayı başaran Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bu sefer Kazakistan'daki Tanrı Dağları'nda yaptığı Bozkurt ulumasıyla gündemde yer aldı. Enginyurt, küçük yaşlarda "Bir gün gelecek Tanrı Dağları'na çıkacağım ve orada Bozkurt gibi uluyacağım." ahdini bu sıralar Kazakistan'ı ziyareti sırasında gerçekleştirdi. Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülükte kutsal öneme haiz olan Tanrı Dağları'ndaki uluması bir kesim tarafından takdirle karşılanan Enginyurt, bir kesim tarafından da şiddetle eleştirilmiş, şov yapmakla itham edilmiş, hakaretengiz sözlere maruz kalmıştı. Bahçeli destek verdi Tanrı Dağları'nda uluması medyada olay haline gelen Cemal Enginyur'un bu hareketi   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye soruldu. MHP lideri, "Cemal Bey'in bulunduğu yerde siz de olsanız bozkurt gibi ulursunuz." cevabını vererek, Enginyurt'un Tanrı Dağları'ndaki Bozkurt ulumasına destek verdiğini gösterdi.
Ziyaret için gittiği Kazakistan'da Tanrı Dağları'na çıktığı sırada Bozkurt gibi ulumasıyla gündeme oturan MHP Ordu Milletvekili'ne Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından destek verildi.

MHP lideri kendisine konuyla ilgili sorulan soruya, "Cemal Bey'in bulunduğu yerde siz de olsanız bozkurt gibi ulursunuz." cevabını verdi.

Yaptığı konuşmaları ve siyasi yorumlarıyla sürekli gündemde kalmayı başaran Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bu sefer Kazakistan'daki Tanrı Dağları'nda yaptığı Bozkurt ulumasıyla gündemde yer aldı.

Enginyurt, küçük yaşlarda "Bir gün gelecek Tanrı Dağları'na çıkacağım ve orada Bozkurt gibi uluyacağım." ahdini bu sıralar Kazakistan'ı ziyareti sırasında gerçekleştirdi.

Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülükte kutsal öneme haiz olan Tanrı Dağları'ndaki uluması bir kesim tarafından takdirle karşılanan Enginyurt, bir kesim tarafından da şiddetle eleştirilmiş, şov yapmakla itham edilmiş, hakaretengiz sözlere maruz kalmıştı.

Bahçeli destek verdi

Tanrı Dağları'nda uluması medyada olay haline gelen Cemal Enginyur'un bu hareketi

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye soruldu. MHP lideri, "Cemal Bey'in bulunduğu yerde siz de olsanız bozkurt gibi ulursunuz." cevabını vererek, Enginyurt'un Tanrı Dağları'ndaki Bozkurt ulumasına destek verdiğini gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.