Enginyurt’tan fındık fiyatlarına tepki

SİYASET 10.09.2018 - 15:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1982+ kez okundu.
 

Enginyurt’tan fındık fiyatlarına tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, serbest piyasada şekillenen fındık fiyatlarının yetersiz olduğunu ifade ederek, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin piyasaya girmesi gerektiğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,  Altınordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği basın toplantısında, TMO’nun 15 liradan fındık alımı yapacağını ilan etmesi gerektiğini söyledi. -“TMO, üreticilerin yanında olduğunu duyurmalıdır”- TMO'nun düşük fiyat karşısında piyasaya girerek fındık alımı yapması gerektiğini ifade eden Enginyurt, “Üreticilerimizin daha fazla mağdur olmaması için TMO'nun en kısa sürede piyasaya girerek 15 liradan fındık alımı yapacağını ilan etmesi gerekiyor. Aksi durumda mağdur olan üretici sayısı her geçen gün aartacak. Acilen TMO adım atarak üreticilerin yanında olduğunu duyurmalıdır.” dedi. -“Her şeyin fiyatı arttı”- Fındık fiyatlarının artmasıyla üreticilerin rahatlayacağını aksi takdirde büyük mağduriyetlerin oluşacağını belirten Enginyurt, “Türkiye'de her şeyin fiyatı arttı. Fiyatı artmayan tek ürün fındık. Buna hiç kimse bir türlü anlam veremiyor. Üreticilerimizin hakkını kimseye yedirmeyiz. Üreticilerin alın terini sonuna kadar savunduk. Bundan sonra da savunmayı sürdüreceğiz. Mücadelemiz devam edecek.” diye konuştu.  
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, serbest piyasada şekillenen fındık fiyatlarının yetersiz olduğunu ifade ederek, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin piyasaya girmesi gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,  Altınordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği basın toplantısında, TMO’nun 15 liradan fındık alımı yapacağını ilan etmesi gerektiğini söyledi.

-“TMO, üreticilerin yanında olduğunu duyurmalıdır”-

TMO'nun düşük fiyat karşısında piyasaya girerek fındık alımı yapması gerektiğini ifade eden Enginyurt, “Üreticilerimizin daha fazla mağdur olmaması için TMO'nun en kısa sürede piyasaya girerek 15 liradan fındık alımı yapacağını ilan etmesi gerekiyor. Aksi durumda mağdur olan üretici sayısı her geçen gün aartacak. Acilen TMO adım atarak üreticilerin yanında olduğunu duyurmalıdır.” dedi.

-“Her şeyin fiyatı arttı”-

Fındık fiyatlarının artmasıyla üreticilerin rahatlayacağını aksi takdirde büyük mağduriyetlerin oluşacağını belirten Enginyurt, “Türkiye'de her şeyin fiyatı arttı. Fiyatı artmayan tek ürün fındık. Buna hiç kimse bir türlü anlam veremiyor. Üreticilerimizin hakkını kimseye yedirmeyiz. Üreticilerin alın terini sonuna kadar savunduk. Bundan sonra da savunmayı sürdüreceğiz. Mücadelemiz devam edecek.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.