Enginyurt Fatsa'nın Başkan adayını açıkladı

SİYASET 05.06.2018 - 00:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1965+ kez okundu.
 

Enginyurt Fatsa'nın Başkan adayını açıkladı

MHP Fatsa Belediye Başkan adayını erken açıkladı.
MHP 1. Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimlerde İlçe Başkanı Murat Kaçak’ı  Fatsa Belediye Başkan aday olarak  göstereceklerini açıkladı. Enginyurt, Murat Kaçak’ın İlçe Başkanlığı döneminde Fatsa’da iyi bir ivme kazandıklarını söyledi. Partisi tarafından verilecek her göreve hazır olduğunu belirten Murat Kaçak, Fatsa Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.  
MHP Fatsa Belediye Başkan adayını erken açıkladı.

MHP 1. Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimlerde İlçe Başkanı Murat Kaçak’ı  Fatsa Belediye Başkan aday olarak  göstereceklerini açıkladı.

Enginyurt, Murat Kaçak’ın İlçe Başkanlığı döneminde Fatsa’da iyi bir ivme kazandıklarını söyledi.

Partisi tarafından verilecek her göreve hazır olduğunu belirten Murat Kaçak, Fatsa Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.