Engelsiz Objektifler Sergisi Açıldı

YAŞAM 14.05.2019 - 22:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1927+ kez okundu.
 

Engelsiz Objektifler Sergisi Açıldı

İçişleri Bakanlığı onaylı Engelsiz Objektifler Projesi’nin fotoğraf sergisi açıldı.
Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Salonu’nda açılan sergide, Engelsiz Objektifler Projesi kapsamında kursiyerlerin gittikleri illerde çektikleri fotoğraf çalışmalarını sergilendi. Serginin gezilmesinin ardından Engelsiz Objektifler Projesi’ne katkı sağlayan kursiyerlere başarı belgesi  takdim edildi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan başta olmak üzere çok sayıda kişinin katıldığı serginin açılışında ÜNBEGDER Başkanı Nihat Yerlikaya konuşmasında “İçişleri Bakanlığı proje çalışmaları kapsamında Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne Engelsiz Objektifler Projesi adı altında gerçekleştirilen projemizin final kısmındayız. Finalde yapmış olduğumuz çalışmalar ile bir sergi oluşturduk. Aynur Hocamız ile birlikte yapılan bu çalışmalar neticesinde bazı kursiyerlerimize de başarı belgeleri takdim edeceğiz.”diye konuştu.
İçişleri Bakanlığı onaylı Engelsiz Objektifler Projesi’nin fotoğraf sergisi açıldı.

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Salonu’nda açılan sergide, Engelsiz Objektifler Projesi kapsamında kursiyerlerin gittikleri illerde çektikleri fotoğraf çalışmalarını sergilendi.

Serginin gezilmesinin ardından Engelsiz Objektifler Projesi’ne katkı sağlayan kursiyerlere başarı belgesi  takdim edildi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan başta olmak üzere çok sayıda kişinin katıldığı serginin açılışında ÜNBEGDER Başkanı Nihat Yerlikaya konuşmasında “İçişleri Bakanlığı proje çalışmaları kapsamında Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne Engelsiz Objektifler Projesi adı altında gerçekleştirilen projemizin final kısmındayız. Finalde yapmış olduğumuz çalışmalar ile bir sergi oluşturduk. Aynur Hocamız ile birlikte yapılan bu çalışmalar neticesinde bazı kursiyerlerimize de başarı belgeleri takdim edeceğiz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.