Emirgan'a Yeni Ağaçlar Dikildi

BÖLGE GÜNDEMİ 03.12.2019 - 21:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2292+ kez okundu.
 

Emirgan'a Yeni Ağaçlar Dikildi

Ünye Emirgan Çay Bahçesinde geçtiğimiz günlerde kurumaları nedeniyle kesilen ağaçların yerine yeni ağaçların dikimi gerçekleşti.
  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ağaç dikiminde, Çamlık ile ilgili de önemli gelişmelerin olduğu belirtildi. Başkan Tavlı’nın, Ünye’de çevre ve ağaç denilince akla gelen isim olan Orhun Güven ile birlikte konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde oldu: Doğa Aşığı Orhun Güven: “Burada bulunan ağaçları babam dikmişti, keserken de ben burada bulundum. Burada bulunan ağaçlar ömrünü tamamlamıştır. Yeni dikilecek ağaçlar da çok uzun ömürlü ağaçlardır. Ben bu işleri para karşılığı yapmıyorum. Biz bu ağaçları aralarından söktük ve buraya getirdik. Burası güzel bir memlekettir ancak Ordu Büyükşehir Belediyesi bize bakamaz. Bunu ancak biz yaparız. Yapılan budamaların tamamı hatalıdır. Küçük ayrıntıları bilmiyorlar ve bilmediklerini de bilmiyorlar.”dedi. Cuma günü Çamlık için istişareler yapılacağını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: “Hükumetimiz nerede boş alan varsa oraya ağaç dikmek için koşuyor. Ünye’ye hep birlikte güzel değerler katmanın derdindeyiz. Bu hafta Cuma günü de Büyükşehir ile birlikte Çamlık’ın yeniden istişaresi söz konusu olacaktır. Biraz daha gelişmiş ve yola çıkılacak hamlelerle İnşallah Cuma günü ilçemizde Çamlık için yenilenme hamlelerimizin istişaresini yapacağız. Ünye’ye yakışan neyse ve en iyi bileni kimse onlarla birlikte olup Ünye için en iyisini yapacağız.”dedi.  
Ünye Emirgan Çay Bahçesinde geçtiğimiz günlerde kurumaları nedeniyle kesilen ağaçların yerine yeni ağaçların dikimi gerçekleşti.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ağaç dikiminde, Çamlık ile ilgili de önemli gelişmelerin olduğu belirtildi.

Başkan Tavlı’nın, Ünye’de çevre ve ağaç denilince akla gelen isim olan Orhun Güven ile birlikte konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde oldu:

Doğa Aşığı Orhun Güven: “Burada bulunan ağaçları babam dikmişti, keserken de ben burada bulundum. Burada bulunan ağaçlar ömrünü tamamlamıştır. Yeni dikilecek ağaçlar da çok uzun ömürlü ağaçlardır. Ben bu işleri para karşılığı yapmıyorum. Biz bu ağaçları aralarından söktük ve buraya getirdik. Burası güzel bir memlekettir ancak Ordu Büyükşehir Belediyesi bize bakamaz. Bunu ancak biz yaparız. Yapılan budamaların tamamı hatalıdır. Küçük ayrıntıları bilmiyorlar ve bilmediklerini de bilmiyorlar.”dedi.

Cuma günü Çamlık için istişareler yapılacağını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: “Hükumetimiz nerede boş alan varsa oraya ağaç dikmek için koşuyor. Ünye’ye hep birlikte güzel değerler katmanın derdindeyiz. Bu hafta Cuma günü de Büyükşehir ile birlikte Çamlık’ın yeniden istişaresi söz konusu olacaktır. Biraz daha gelişmiş ve yola çıkılacak hamlelerle İnşallah Cuma günü ilçemizde Çamlık için yenilenme hamlelerimizin istişaresini yapacağız. Ünye’ye yakışan neyse ve en iyi bileni kimse onlarla birlikte olup Ünye için en iyisini yapacağız.”dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.