Ekmek Fiyatının Artmasını Bekliyorlar

BÖLGE GÜNDEMİ 05.01.2020 - 21:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2043+ kez okundu.
 

Ekmek Fiyatının Artmasını Bekliyorlar

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, “Ekmekte fiyat düzenlemesi artık kaçınılmaz oldu. Mutlaka ekmek fiyatlarında bir değişiklik olacak” dedi.
Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, önümüzdeki günlerde ekmek fiyatlarına yüzde 15 oranında zam geleceğini açıkladı. “Maliyet kalemlerinde yapılan artışın fırıncıların belini büktü” diyen Yazıcı, şu açıklamayı yaptı:   “Ekmekte fiyat düzenlemesi artık kaçınılmaz oldu. Mutlaka ekmek fiyatlarında bir değişiklik olacak. Şu anda fiyatlar üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Çünkü fırıncılar maliyetleri taşıyamaz noktaya geldi. Yüzde 15 civarında zam düşünüyoruz. Biz herkesin ekmeği ucuz yemesini isteriz, ancak fırıncılarımız da çok zorda. Doğalgazdan elektriğine, un fiyatlarından yakıt fiyatlarına birçok kalemde zam yapıldı. Özellikle un fiyatlarında son iki ayda yüzde 23 oranında artış yapıldı. O yüzden zam kaçınılmaz.”  
Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, “Ekmekte fiyat düzenlemesi artık kaçınılmaz oldu. Mutlaka ekmek fiyatlarında bir değişiklik olacak” dedi.

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, önümüzdeki günlerde ekmek fiyatlarına yüzde 15 oranında zam geleceğini açıkladı.

“Maliyet kalemlerinde yapılan artışın fırıncıların belini büktü” diyen Yazıcı, şu açıklamayı yaptı:

 

“Ekmekte fiyat düzenlemesi artık kaçınılmaz oldu. Mutlaka ekmek fiyatlarında bir değişiklik olacak. Şu anda fiyatlar üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Çünkü fırıncılar maliyetleri taşıyamaz noktaya geldi. Yüzde 15 civarında zam düşünüyoruz. Biz herkesin ekmeği ucuz yemesini isteriz, ancak fırıncılarımız da çok zorda. Doğalgazdan elektriğine, un fiyatlarından yakıt fiyatlarına birçok kalemde zam yapıldı. Özellikle un fiyatlarında son iki ayda yüzde 23 oranında artış yapıldı. O yüzden zam kaçınılmaz.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.