“Duyarsız kalırsak bu koltuklar bize haramdır"

BÖLGE GÜNDEMİ 19.08.2018 - 00:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1187+ kez okundu.
 

“Duyarsız kalırsak bu koltuklar bize haramdır"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ünye başta olmak üzere Ordu ilinin bir çok ilçesinde meydana gelen sel afeti sonrası Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Şahin, "Afetle karşı karşıya kalan şehirlerimize karşı duyarsız kalırsak bu koltuklarda oturmak bize haramdır" diyerek yapabilecekleri her türlü çalışmada belediyelerin yanında olduklarını söyledi. Ordu'da 8 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketi dolayısıyla büyük zarar gören Fatsa ve Ünye ilçelerinin belediye başkanlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Samsun Büyükşehir Belediyesinin iş makinelerini sel felaketinin meydana geldiği ilk andan itibaren afet bölgesine göndererek yaraların sarılmasında destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Zihni Şahin, "Türkiye'nin neresinde olursa olsun doğal bir afet yaşayan bir şehrimize karşı duyarsız kalırsak, yardımcı olmazsak bu koltuklarda oturmak bize haramdır.”dedi. Kardeş şehir Ordu’da meydana gelen sel felaketinin kendilerini üzdüğünü ifade eden İzzet Şahin, şunları söyledi: “Komşu şehrimizde gerçekleşen bu afet için geçmiş olsun dileklerimizi telefon ile iletmemiz uygun olmazdı. Şehir dışında ve yurt dışında önceden planladığımız programlarımızı tamamlar tamamlamaz bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür afetlerle karşı karşıya kalan şehirler için seferber olacağız. Rabb'im daha büyük afetler göstermesin." Şahin, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe'yi makamlarında ziyaret ederek, sel afetine ilişkin bilgi aldı. Başkan Çamyar ve Başkan Aktepe, ziyaretleri dolayısıyla Başkan Şahin'e teşekkür ettiler.  
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ünye başta olmak üzere Ordu ilinin bir çok ilçesinde meydana gelen sel afeti sonrası Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şahin, "Afetle karşı karşıya kalan şehirlerimize karşı duyarsız kalırsak bu koltuklarda oturmak bize haramdır" diyerek yapabilecekleri her türlü çalışmada belediyelerin yanında olduklarını söyledi.

Ordu'da 8 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketi dolayısıyla büyük zarar gören Fatsa ve Ünye ilçelerinin belediye başkanlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin iş makinelerini sel felaketinin meydana geldiği ilk andan itibaren afet bölgesine göndererek yaraların sarılmasında destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Zihni Şahin, "Türkiye'nin neresinde olursa olsun doğal bir afet yaşayan bir şehrimize karşı duyarsız kalırsak, yardımcı olmazsak bu koltuklarda oturmak bize haramdır.”dedi.

Kardeş şehir Ordu’da meydana gelen sel felaketinin kendilerini üzdüğünü ifade eden İzzet Şahin, şunları söyledi:

“Komşu şehrimizde gerçekleşen bu afet için geçmiş olsun dileklerimizi telefon ile iletmemiz uygun olmazdı. Şehir dışında ve yurt dışında önceden planladığımız programlarımızı tamamlar tamamlamaz bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür afetlerle karşı karşıya kalan şehirler için seferber olacağız. Rabb'im daha büyük afetler göstermesin."

Şahin, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe'yi makamlarında ziyaret ederek, sel afetine ilişkin bilgi aldı.

Başkan Çamyar ve Başkan Aktepe, ziyaretleri dolayısıyla Başkan Şahin'e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.