Dikkat: Seçim günü ekmek yok...

YAŞAM 26.03.2019 - 11:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2311+ kez okundu.
 

Dikkat: Seçim günü ekmek yok...

Her ayın ilk Pazar günü uygulanan fırıncıların tatil uygulaması bu ay yerel idareler seçimlerinden dolayı bir hafta öne çekilerek seçimin yapılacağı 31 Mart Pazar günü uygulanması kararı alındı.
Ünye’de ayda bir kez tatil uygulaması başlatan fırınlarda her ayın ilk Pazar günü ekmek çıkmıyordu. Bu ay yerel idareler seçimlerinden dolayı bir hafta öne çekilerek 31 Mart Pazar günü uygulanması kararı alındı. Ünyeli fırıncılar “Pazar Tatili” uygulamasına devam ediyor. Her ayın ilk pazar günü uygulanan tatil uygulaması Bu ay  Mahalli ve yerel idareler seçimlerinden dolayı bir hafta öne çekilerek 31 Mart Pazar günü uygulanması kararı alındı. Vatandaşların mağdur olmaması için ekmek ihtiyaçlarını 30 Mart tarihinde karşılaması gerekiyor. Fırıncılar işyerlerinin bakım, onarım, hijyen, ilaçlama işlerinin yapılabilmeleri ve fırın çalışanlarının ayda bir gün tatil yapmaları için tatil uygulamasına başlamışlardı.
Her ayın ilk Pazar günü uygulanan fırıncıların tatil uygulaması bu ay yerel idareler seçimlerinden dolayı bir hafta öne çekilerek seçimin yapılacağı 31 Mart Pazar günü uygulanması kararı alındı.

Ünye’de ayda bir kez tatil uygulaması başlatan fırınlarda her ayın ilk Pazar günü ekmek çıkmıyordu. Bu ay yerel idareler seçimlerinden dolayı bir hafta öne çekilerek 31 Mart Pazar günü uygulanması kararı alındı.

Ünyeli fırıncılar “Pazar Tatili” uygulamasına devam ediyor. Her ayın ilk pazar günü uygulanan tatil uygulaması Bu ay  Mahalli ve yerel idareler seçimlerinden dolayı bir hafta öne çekilerek 31 Mart Pazar günü uygulanması kararı alındı. Vatandaşların mağdur olmaması için ekmek ihtiyaçlarını 30 Mart tarihinde karşılaması gerekiyor.

Fırıncılar işyerlerinin bakım, onarım, hijyen, ilaçlama işlerinin yapılabilmeleri ve fırın çalışanlarının ayda bir gün tatil yapmaları için tatil uygulamasına başlamışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.