Dedektif Gibi İz Sürüldü, Çanta Sahibine Ulaştırıldı!

BÖLGE GÜNDEMİ 30.08.2020 - 16:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2581+ kez okundu.
 

Dedektif Gibi İz Sürüldü, Çanta Sahibine Ulaştırıldı!

Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bulunan ziynet eşyası ve paranın sahibini dedektif gibi iz sürerek İstanbul’da buldu. Yaklaşık 20 bin lira değerinde ki ziynet eşyası ve para sahibine teslim edildi.
Ünye’de bugün meydana gelen olayda Ünye’de daha önce memur olarak görev yapan ve emekli olan 60 yaşındaki Dursun Akça, ilçenin Yalı mevkiinde sahilde sabah yürüyüşüne çıktığı sırada yol kenarında bir bayan çantası buldu.   Aslen Çorum Osmancıklı olan ve her yaz tatilini Ünye’de geçiren Dursun Akça, bulduğu çantayı önce orada bulunan balıkçılara sordu. Daha sonra çantayı Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.   Nikâh İşlemlerinden İstanbul’da İkamet Eden Sahibine Ulaşıldı   Zabıta birimleri çantayı Dursun Akça nezaretinde açtı. İçerisinde Filiz Keskin’e ait Gaziosmanpaşa nikâh dairesine ait belge bulan Zabıta birimleri, daha sonra İstanbul Gaziosmanpaşa nikâh dairesine ulaştı. Buradan Filiz Keskin’in iletişim bilgilerini alan ekipler, kendisini arayarak bilgi verdi.   Samsun’un Terme ilçesine bağlı Kuşça mahallesinden evli olduğu öğrenilen 25 yaşında ki Filiz Keskin’in kayıp eşyalarını kayınvalidesi 53 yaşında ki Hacer Keskin teslim aldı.   Kayınvalide Hacer Keskin dünyada iyi insanların her zaman olduğunu söyleyerek, bulduğu çantayı ilgili birimlere teslim eden Dursun Akça’ya ve Ünye Belediyesi’ne teşekkür etti.   Çantayı bularak Ünye Belediyesi’ne teslim eden Dursun Akça ise kayıp çantanın sahibini bulunmasına çok sevindiğini belirterek, kısa sürede sahibine ulaşan Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti.
Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bulunan ziynet eşyası ve paranın sahibini dedektif gibi iz sürerek İstanbul’da buldu. Yaklaşık 20 bin lira değerinde ki ziynet eşyası ve para sahibine teslim edildi.

Ünye’de bugün meydana gelen olayda Ünye’de daha önce memur olarak görev yapan ve emekli olan 60 yaşındaki Dursun Akça, ilçenin Yalı mevkiinde sahilde sabah yürüyüşüne çıktığı sırada yol kenarında bir bayan çantası buldu.

 


Aslen Çorum Osmancıklı olan ve her yaz tatilini Ünye’de geçiren Dursun Akça, bulduğu çantayı önce orada bulunan balıkçılara sordu. Daha sonra çantayı Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.

 


Nikâh İşlemlerinden İstanbul’da İkamet Eden Sahibine Ulaşıldı

 


Zabıta birimleri çantayı Dursun Akça nezaretinde açtı. İçerisinde Filiz Keskin’e ait Gaziosmanpaşa nikâh dairesine ait belge bulan Zabıta birimleri, daha sonra İstanbul Gaziosmanpaşa nikâh dairesine ulaştı. Buradan Filiz Keskin’in iletişim bilgilerini alan ekipler, kendisini arayarak bilgi verdi.

 


Samsun’un Terme ilçesine bağlı Kuşça mahallesinden evli olduğu öğrenilen 25 yaşında ki Filiz Keskin’in kayıp eşyalarını kayınvalidesi 53 yaşında ki Hacer Keskin teslim aldı.

 


Kayınvalide Hacer Keskin dünyada iyi insanların her zaman olduğunu söyleyerek, bulduğu çantayı ilgili birimlere teslim eden Dursun Akça’ya ve Ünye Belediyesi’ne teşekkür etti.

 


Çantayı bularak Ünye Belediyesi’ne teslim eden Dursun Akça ise kayıp çantanın sahibini bulunmasına çok sevindiğini belirterek, kısa sürede sahibine ulaşan Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.