DEAŞ Operasyonundaki Şüpheliler Mahkemeye Çıkarıldı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.12.2020 - 11:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2239+ kez okundu.
 

DEAŞ Operasyonundaki Şüpheliler Mahkemeye Çıkarıldı

Ordu'da düzenlenen terör örgütü DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 10 şüphelinde 3’ü adliyeye sevk edilirken, 7’si ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
3'Ü ADLİYEYE SEVK EDİLİDİ 7’Sİ İSE SINIR DIŞI EDİLDİ Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Şube Müdürlüğü ekiplerince, Suriye ve Irak’ta terör örgütü DEAŞ içerisinde çeşitli birimlerde görev aldığı tespit edilen Irak uyruklu şahıslara yönelik Altınordu ve Ünye ilçesinde dün şafak operasyonu gerçekleştirildi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 10 şahıs yakalandı. Şahısların ikametinde yapılan aramalarda ise yabancı uyruklu şahıslar arasında para nakillerinin sağlanmasında kullanıldığı değerlendirilen yabancı banka pos cihazı ve yine yabancı şahıslara pasaport ile şüpheli şahıslara ait dijital malzemeler ele geçirildi.   Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3’ü adliyeye sevk edilirken, 7’si ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi. Şüphelilerin adliyedeki sorguları sürüyor.
Ordu'da düzenlenen terör örgütü DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 10 şüphelinde 3’ü adliyeye sevk edilirken, 7’si ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

3'Ü ADLİYEYE SEVK EDİLİDİ 7’Sİ İSE SINIR DIŞI EDİLDİ

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Şube Müdürlüğü ekiplerince, Suriye ve Irak’ta terör örgütü DEAŞ içerisinde çeşitli birimlerde görev aldığı tespit edilen Irak uyruklu şahıslara yönelik Altınordu ve Ünye ilçesinde dün şafak operasyonu gerçekleştirildi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 10 şahıs yakalandı. Şahısların ikametinde yapılan aramalarda ise yabancı uyruklu şahıslar arasında para nakillerinin sağlanmasında kullanıldığı değerlendirilen yabancı banka pos cihazı ve yine yabancı şahıslara pasaport ile şüpheli şahıslara ait dijital malzemeler ele geçirildi.
 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3’ü adliyeye sevk edilirken, 7’si ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi. Şüphelilerin adliyedeki sorguları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.