Cumhuriyetimiz 97. Yaşında

BÖLGE GÜNDEMİ 30.10.2020 - 00:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1658+ kez okundu.
 

Cumhuriyetimiz 97. Yaşında

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü Ordu’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı kapsamındaki ilk etkinlikler 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk koyma töreni ile başladı.
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı, 29 Ekim 2020 günü saat 09.30’da Vali Tuncay Sonel’in tebrikleri kabulüyle devam etti.     Korona virüs tedbirleri nedeniyle Valilik Binası önünde gerçekleştirilen Tebrikat Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.     Törene, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş ile diğer protokol mensupları, adli ve askeri personel, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.     Törende Vali Tuncay Sonel’in konuşması öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı okundu.     “CUMHURİYET SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”     29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla bir konuşma yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel, ”97 yıl önce bugün Kurtuluş Savaşımızın zirvesi olan Cumhuriyet, tarihteki yerini almıştır ve sonsuza dek alacaktır. Cumhuriyetimizin teminatı, birlik ve beraberliğimizdir. Bu toprakları vatan yapan ecdadımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi sizlerin huzurunda bir kez daha rahmetle, şükran’la, minnetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.     VALİ SONEL GENÇLERE SESLENDİ     Konuşmasında gençlere de mesajlar veren Vali Tuncay Sonel, “Sevgili Gençler, büyük Atatürk’ün dediği gibi sizler geleceğin yıldızı, gülü, saadet pırıltısısınız. Çok çalışın, gayret gösterin, büyüklerinize saygıda, küçüklerinize sevgide kusur etmeyin. Tarihimizi çok iyi bilelim. Çünkü, geçmişi bileceğiz ki geleceğe güvenle, güçlü bakalım. Daha çok okur, daha çok bilgili olur ve çok çalışırsak eminim ki geleceğin Türkiye’si daha güçlü olacaktır” diye konuştu.     Cumhuriyet Bayramı kutlama programı gün boyunca düzenlenen etkinliklerle devam edecek. Saat 19.00'da, Online Kent Orkestrası Konseri, Ayışığı Otoparkında Lazer ve Havai fişek gösterisi ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü münasebetiyle 97 adet dilek feneri havaya bırakma etkinlikleri gerçekleştirilecek.  
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü Ordu’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı kapsamındaki ilk etkinlikler 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk koyma töreni ile başladı.

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı, 29 Ekim 2020 günü saat 09.30’da Vali Tuncay Sonel’in tebrikleri kabulüyle devam etti.

 

 

Korona virüs tedbirleri nedeniyle Valilik Binası önünde gerçekleştirilen Tebrikat Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 

 

Törene, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş ile diğer protokol mensupları, adli ve askeri personel, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

 

Törende Vali Tuncay Sonel’in konuşması öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı okundu.

 

 

“CUMHURİYET SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla bir konuşma yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel, ”97 yıl önce bugün Kurtuluş Savaşımızın zirvesi olan Cumhuriyet, tarihteki yerini almıştır ve sonsuza dek alacaktır. Cumhuriyetimizin teminatı, birlik ve beraberliğimizdir. Bu toprakları vatan yapan ecdadımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi sizlerin huzurunda bir kez daha rahmetle, şükran’la, minnetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.

 

 

VALİ SONEL GENÇLERE SESLENDİ

 

 

Konuşmasında gençlere de mesajlar veren Vali Tuncay Sonel, “Sevgili Gençler, büyük Atatürk’ün dediği gibi sizler geleceğin yıldızı, gülü, saadet pırıltısısınız. Çok çalışın, gayret gösterin, büyüklerinize saygıda, küçüklerinize sevgide kusur etmeyin. Tarihimizi çok iyi bilelim. Çünkü, geçmişi bileceğiz ki geleceğe güvenle, güçlü bakalım. Daha çok okur, daha çok bilgili olur ve çok çalışırsak eminim ki geleceğin Türkiye’si daha güçlü olacaktır” diye konuştu.

 

 

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı gün boyunca düzenlenen etkinliklerle devam edecek. Saat 19.00'da, Online Kent Orkestrası Konseri, Ayışığı Otoparkında Lazer ve Havai fişek gösterisi ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü münasebetiyle 97 adet dilek feneri havaya bırakma etkinlikleri gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.